O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

U Otočcu završen futsal kamp mladih selekcija Hrvatske reprezentacije

1/7
U Otočcu završen futsal kamp mladih selekcija Hrvatske reprezentacije
U Otočcu završen futsal kamp mladih selekcija Hrvatske reprezentacijeU Otočcu završen futsal kamp mladih selekcija Hrvatske reprezentacijeU Otočcu završen futsal kamp mladih selekcija Hrvatske reprezentacijeU Otočcu završen futsal kamp mladih selekcija Hrvatske reprezentacijeU Otočcu završen futsal kamp mladih selekcija Hrvatske reprezentacijeU Otočcu završen futsal kamp mladih selekcija Hrvatske reprezentacijeU Otočcu završen futsal kamp mladih selekcija Hrvatske reprezentacije
Objavljeno: 22-06-2015

U Otočcu je održan ljetni futsal kamp mladih selekcija Hrvatske reprezentacije koji je trajao od 17.06.  do 23.06. 2015. godine. Voditelj kampa bio je izbornik Hrvatske futsal reprezentacije Mato Stanković, a od trenera njegovi pomoćnici iz reprezentacije Marinko Mavrović i Marin Smoje, te Matija Capar i Teo Strunje. Stručni stožer upotpunjavali su liječnik Davor Ostrunić, te Dario Žgrablić, povjerenik za natjecanje mladeži.

Pozvani igrači u kadetskom i juniorskom uzrastu izabrani su od sudionika završnica prvenstva u tim uzrastima, a njima su pridodani i U-21 reprezentativci kako bi se uigrala U-21 reprezentacija za skorašnje gostovanje u Češkoj krajem lipnja.

„Već treću godinu za redom dolazimo u Otočac na ljetni futsal kamp, prvenstveno zahvaljujući našim prijateljima iz MNK „Otočac“ ali i uz pomoć svih struktura u Gradu Otočcu. Primljeni smo jako dobro, imamo odlične uvijete za rad, i zato se upravo po treći put i vraćamo u Otočac“ - kazao je izbornik Hrvatske futsal reprezentacije Mato Stanković, te dodao da imaju godišnje dva kampa mladeži, juniora i kadeta, i upravo je Otočac izabran za te kampove. Sada nemamo nekakva ciljana natjecanja osim što juniori poslije Otočca idu u Češku odigrati dvije prijateljske utakmice. Radimo na selekciji mlađih uzrasnih kategorija i radimo svojevrsni filter onih koji će moći konkurirati za reprezentaciju, kazao je Stanković.

U futsal kampu boravilo je ukupno 32 igrača i osam u stručnom stožeru, s tim da su se kampu pridružila i četiri igrača iz MNK „Otočoac“ koji su redovno trenirali u sklopu priprema Hrvatske futsal reprezentacije.

Član nadzornog odbora MNK „Otočac“ Žarko Furlan kazao je da zahvaljujući tajniku Nogometnog saveza LSŽ Vladimiru Romiću stvoreno je jedno bliže poznanstvo sa izbornikom Matom Stankovićem, koji je prepoznao Otočac kao jedan mali gradić za kvalitetni način treniranja malonogometne reprezentacije Hrvatske.

„To je jedna suradnja koja traje već treću godinu na obostrano zadovoljstvo, i mi pokušavamo maksimalno dati sebe, koliko možemo da udovoljimo uvjetima. Nadam se da su zadovoljni i vjerujem da će se tradicija nastaviti. Naši malonogometaši, no ne samo oni, već općenito sportaši Grada Otočca mogu vidjeti da ipak Grad Otočac ima i jedan dio struktura i mladih kadrova u sportu, ne samo u malom nogometu već i velikom, košarci .., a što je prepoznato i od strane reprezentacije. Velika je to čast i mislim da će značajnu kvalitetu dobiti i naša četiri dečka koja s  njima treniraju“ – kazao je Žarko Furlan.

Dražen Prša

Podijeli novost na društvenim mrežama!