O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

U Gospiću održan turnir rekreativaca u odbojci

1/7
U Gospiću održan turnir rekreativaca u odbojci
U Gospiću održan turnir rekreativaca u odbojci U Gospiću održan turnir rekreativaca u odbojci U Gospiću održan turnir rekreativaca u odbojci U Gospiću održan turnir rekreativaca u odbojci U Gospiću održan turnir rekreativaca u odbojci U Gospiću održan turnir rekreativaca u odbojci U Gospiću održan turnir rekreativaca u odbojci
Objavljeno: 15-06-2015

U subotu 13.6.2015. godine, u Gradskoj sportskoj dvorani i u dvorani Osnovne škole dr. Jure Turića, održan je turnir rekreativaca u odbojci pod nazivom „Turnir druženja i prijateljstva“.

Organizator turnira je Odbojkaški klub "LIKA-LU"  koji djeluje na području grada Gospića i okuplja zaljubljenike u odbojkaški sport.

Pored ženske ekipe ovog kluba na turniru su sudjelovale i ekipe iz Otočca, Ogulina, Oklaja i Zadra, ukupno 5 ekipa. Nakon cjelodnevnog razigravanja pobjedu, odnosno prvo mjesto zauzela je ekipa „Pemis“ iz Zadra, drugo mjesto ekipa domaćin OK „Lika-Lu“, a treće mjesto ekipa DŠR „Otočac“.

U natjecanju su snage okušale i dvije mješovite ekipe OK „Lika- Lu“. Turnir je završen utakmicama drugoplasirane ženske ekipe protiv mješovite ekipe, odnosno pobjednica turnira protiv pobjednika u mješovitoj konkurenciji.

            Članovi kluba zadovoljni su ishodom turnira te najavljuju novi turnir pod nazivom  „Odbojka - to je život“  koji će se održati 11. i 12. srpnja povodom obilježavanja Dana grada Gospića. Na ovaj turnir mogu se prijaviti svi zainteresirani građani grada i okolice s posebnim naglaskom na djelatnike ustanova (npr. škole, bolnice, …), ugostitelje i poduzetnike koje se nalaze na području grada. Više informacija, kao i sve aktivnosti kluba možete pratiti i naći na Facebook stranici:  https://www.facebook.com/OKLikaLu

            Nadamo se što većem odazivu građana i dobroj zabavi u Gradskoj sportskoj dvorani s obzirom  da je turnir u odbojci novost u sportskim događanjima koja se odvijaju u sklopu proslave Dana grada.

            Broj ekipa je ograničen, stoga požurite s prijavama koje traju do 7. srpnja 2015. godine.

 

Danijel Čorić

Podijeli novost na društvenim mrežama!