O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Načelnik Fumić na obilježavanju Sisačko-moslavačke županije

1/4
Načelnik Fumić na obilježavanju Sisačko-moslavačke županije
Načelnik Fumić na obilježavanju Sisačko-moslavačke županijeNačelnik Fumić na obilježavanju Sisačko-moslavačke županijeNačelnik Fumić na obilježavanju Sisačko-moslavačke županijeNačelnik Fumić na obilježavanju Sisačko-moslavačke županije
Objavljeno: 12-06-2015

Uz mnogobrojne lokalne obveze, gdje je načelnik Općine Brinje Zlatko Fumić uveo praksu da svaki mjesec obiđe sve mjesne odbore i sam se osobno uvjeri da li je sve u redu, načelnik Fumić je aktivan i izvan prostora općine Brinje.

Jučer je posjetio Sisačko-moslavačku županiju te prisustvovao obilježavanju dana Županije gdje je cijeli dan proveo u druženju s županom  Ivom Žinićem i dožupanicom  Anitom Sinjeri-Ibrišević. Također, načelnik se sastao sa europarlamentarkom Marijanom Petir, saborskim zastupnikom i predsjednikom Hrvatske seljačke stranke Brankom Hrgom te Klementinom Karanović, načelnicom Općine Majur.

Dan Sisačko-moslavačke županije obilježava se 11. lipnja, na dan rođenja Antuna i Stjepana Radića – osnivača Hrvatske seljačke stranke. Tom prigodom položeni su vijenci i zapaljene svijeće ispred kuće rođenja hrvatskih velikana. Načelnik Fumić je naglasio da se vrlo rado odazvao pozivu ne samo radi prijateljskih odnosa već i zbog toga što se u Sisku živi veliki broj Brinjaka, Stajničara i Lipičara pa je to svakako jedan razlog više ovom posjetu.

A.V. / IB

Podijeli novost na društvenim mrežama!