O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović dolazi u Gospiću u povodu Dana Županije

1/1
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović dolazi u Gospiću u povodu Dana Županije
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović dolazi u Gospiću u povodu Dana Županije
Objavljeno: 21-05-2015

Povodom obilježavanja Dana Ličko-senjske županije i datuma rođenja dr.Ante Starčevića posjetiti će se Spomen dom u Velikom Žitniku. Odati počast Ocu Domovine, prvom hrvatskom predsjedniku dr.Franji Tuđmanu i poginulim hrvatskim braniteljima.

U 10,00 sati služit će se u Gospićkoj katedrali sveta misa, a s početkom u 11,00 sati u kinu „ Korzo „ održati će se  svečana sjednica Županijske skupštine Ličko-senjske županije.

Izuzetnu čast u obilježavanju Dana naše Županije iskazati će svojom nazočnošću i prigodnim govorom predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

Prigodnim govorima obratiti će se akademik Željko Reiner, potpredsjednik Hrvatskog sabora i osobni izaslanik predsjednika Hrvatske demokratske zajednice Tomislava Karamarka, dr.Darko Milinović predsjednik Županijske skupštine Ličko–senjske županije i saborski zastupnik , Tomislav Tolušić virovitičko–podravski župan i predsjednik Hrvatske zajednice županija i Milan Kolić ličko-senjski župan.

Na svečanoj sjednici u povodu Dana Županije uručit će se javna priznanja, godišnje nagrade i zahvala Ličko-senjske županije za osobiti doprinos razvoju gospodarstva i društvenih djelatnosti za 2015. godinu.

Nakon svečane sjednice Predsjednica Republike Hrvatske održati će sastanak s obrtnicima, poduzetnicima i gospodarstvenicima s područja Županije.

 

KABINET ŽUPANA

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!