O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Jutro uz knjigu u prirodi

1/1
Jutro uz knjigu u prirodi
Jutro uz knjigu u prirodi
Objavljeno: 22-04-2015

SINAC – Odvojiti vrijeme za dobru knjigu uvijek je bio prioritet intelektualaca. Kao što o toj temi prozbori jedan lokalni mudrac „To što netko ima akademsku titulu ne znači da je intelektualac. MK“ Zaključujemo stoga da tu privilegiju posjeduje svatko od nas, puka hrvatskoga, a i drugog.

Dobar metodičar buduće prosvjetare prije svega nauči kako ono čemu poučavaju djecu najprije trebaju sami voljeti, a zatim i njih dovesti u to stanje. Ljubav je silna pokretačka snaga za svaki rad.

Pri KUD-u „Lipa“ Sinac već godinama djeluje grupica entuzijasta koji marljivo prikupljaju književnu građu. Nije bilo prilike za književne susrete, ali su se događale filmske večeri na temu duhovne riječi. U pripremi je i prezentacija knjige Slavnoca Luje Bošnjakovića koji je svoje stranice poezije posvetio Sincu, Gackoj i Lici.

25.-og travnja, u subotu najavljujemo Jutro uz knjigu u prirodi. Sijalo sunce, a kišilo događat će se slušaonica, pričaonica i čitaonica na otvorenom. Okupljanje je u 10 sati u prostorijama „Lipe“ na Trgu prijateljstva u Sincu. Ponesite svoju omiljenu knjigu i podijelite s nama najdraži redak ili stranicu.

Tema koju priprema organizator je: Kralj Tomislav i njegov zdenac.

 

Jasna Ilić / Milan Nikšić

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom