O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

23. forum poslovanja nekretninama - u Makarskoj

1/1
23. forum poslovanja nekretninama - u Makarskoj
23. forum poslovanja nekretninama - u Makarskoj
Objavljeno: 21-04-2015

OTOČAC - Dvadeset i treći forum poslovanja nekretninama u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, Sektora za trgovinu i Udruženja poslovanja nekretninama pri HGK održati će se 8. i 9. svibnja 2015. u Hotelu Meteor u Makarskoj – doznajemo u Županijskoj komori Otočac.

Svrha je Foruma edukacija, informiranje i diskusija o novostima u važećoj zakonskoj regulativi. Kao središnji događaj poslovanja nekretninama, Forum doprinosi razvoju i boljoj poziciji struke te povećanju znanja iz ovog područja. Kroz stručni program Foruma namjera je upoznati struku s postupkom oporezivanja prometa nekretnina od 1. siječnja ove godine, prodajom nekretnine kod Fine, najčešćim pitanjima i odgovorima vezano uz primjenu Zakona o posredovanju u prometu nekretnina, primjenom Zakona o zaštiti i očuvanju kulturnih dobara i obvezama posrednika temeljem tog zakona, procedurom otkupa nekretnine u vlasništvu Republike Hrvatske te mirenjem kao najefikasnijim načinom rješavanja sporova iz ugovora o posredovanju u prometu nekretninama.

I ove će godine na Forumu predstavnik Financijskog inspektorata održati predavanje na temu obveza posrednika u prometu nekretnina temeljem Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma. Svi sudionici Foruma dobit će potvrdu da su odslušali predavanje na temu sprječavanja pranja novca, a koja je dokaz da su obavili zakonsku obvezu godišnjega stručnog osposobljavanja i izobrazbe u području sprječavanja pranja novca i financiranja terorizma – stoji u priopćenju Hrvatske gospodarske komore.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom