O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Sazvana XIII. sjednica Županijske skupštine

1/1
Sazvana XIII. sjednica Županijske skupštine
Sazvana XIII. sjednica Županijske skupštine
Objavljeno: 02-03-2015

Predsjednik Županijske skupštine mr. Darko Milinović,  sazvao je XIII. sjednicu Županijske skupštine Ličko – senjske županije, koja će se održati 10. ožujka 2015. godine (utorak) u Gospiću, Budačka 55 (Velika vijećnica) s početkom u 11,00 sati.

Za sjednicu je predložen dnevni red sa 22.točke. Na početku je aktualni sat, te usvajanje Zapisnika s XII sjednice Županijske skupštine, zatim donošenje Zaključka po Izvješću o radu Župana LSŽ za drugo polugodište 2014.godine, donošenje Odluke o donošenju V.izmjena i dopuna Prostornog plana LSŽ, donošenje Odluke o izmjeni Odluke o određivanju osnovice i koeficijenata za izračun plaće i naknade te ostvarivanje drugih prava iz rada izvršnih čelnika LSŽ, donošenje Odluke o raspoređivanju sredstava iz Proračuna LSŽ za 2015.godinu za rad političkih stranaka zastupljenih u Županijskoj skupštini LSŽ, donošenje Odluke o kriterijima i merilima za utvrđivanje biračkih prava za financiranje minimalnog financijskog standarda javnih potreba osnovnog školstva u 2015.godini, donošenje Odluke o kriterijima i mjerilima za utvrđivanje biračkih prava za financiranje minimalnog financijskog standarda javnih potreba srednjih škola i učeničkih domova u 2015.godini, za decentralizirano financiranje Doma za starije i nemoćne LSŽ u 2015. godini, za financiranje materijalnih i financijskih rashoda Centra za socijalnu skrb i troškova ogrijeva korisnicima koji se griju na drva u 2015. godini, donošenje Odluke o davanju prethodne suglasnosti na Odluku o proširenju djelatnosti Doma zdravlja Otočac, donošenje Odluke kojom se određuju morske plaže na kojima se provodi praćenje kakvoće mora za kupanje i izrada kartografskih prikaza morskih plaža s profilima plaža, donošenje Odluke o poništavanju postupka davanja koncesije u svrhu gospodarskog korištenja za marikulturu na području Velebitskog kanala - uvala Marasovka ( Općima Kralobag), donošenje Odluke o davanju koncesije za poslovnu upotrebu pomorskog dobra za sanaciju potpornog zida županijske ceste ŽC 6247 u ulali TRinćel - Stara Novalja.

Tu je i nekoliko Odluka o neprihvaćanju ponuda za prodaju nekretnina po pravu prvokupa na području NP Plitvička jezera. Donjeti će se Odluke o razriješenju i imenovanju predsjednika Odbora za izbor i imenovanje, člana Odbora za Proračun i financije, člana Odbora za gospodarska pitanja, predsjednika Odbora za strateško planiranje, investicije i fondove EU.

 

I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!