O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

KK „Velebit“ iz Otočca pobjednik je kupa kuglačkog saveza Ličko-senjske županije!

1/5
KK „Velebit“ iz Otočca pobjednik je kupa kuglačkog saveza Ličko-senjske županije!
KK „Velebit“ iz Otočca pobjednik je kupa kuglačkog saveza Ličko-senjske županije!KK „Velebit“ iz Otočca pobjednik je kupa kuglačkog saveza Ličko-senjske županije!KK „Velebit“ iz Otočca pobjednik je kupa kuglačkog saveza Ličko-senjske županije!KK „Velebit“ iz Otočca pobjednik je kupa kuglačkog saveza Ličko-senjske županije!KK „Velebit“ iz Otočca pobjednik je kupa kuglačkog saveza Ličko-senjske županije!
Objavljeno: 26-02-2015

Kao i što je više puta najavljivano,finale u kupu Ličko-Senjske županije u kuglanju između KK Karlobag i KK Velebit iz Otočca odigrano je srijedu navečer na kuglani hotela Ante u Gospiću.Iako su mnogi zamišljali da će taj susret proteći mnogo „ležernije“,prevarili su se.Borba je bila ujednačena,a varirale su nijanse tako da  susret što je više odmicao,postajao interesantniji.Prostorije predviđene za gledaoce,bile su pretjesne da bih neupućen prepoznao čiji je navijača bilo više.Jedino što su simpatizeri Karlobaga bili malo glasniji jer su bili domaćin i u poglede kuglane i igrača.

Napokon kad se susret bližio drugom dijelu situacija se mjenjala ali ne i da bih se nazirala premoć jedne ili druge ekipe,iako je „iskusniji“Velebit pomalo pojačavao prednost.

Ipak na radost gostiju iz Otočca,susret je okončan pobjedom višerangiranog Velebita i to 2:6.,a iskazano u brojkama bilo je to 3154 oborenih čunjeva igrača ekipe iz Karlobaga te 3207.oborenih čunjeva gostiju iz Otočca.

U parovima rezultat je izgledao ovako:

KARLOBAG:                  VELEBIT:

Čaga  507                     546 Mesić         

Vrban  533                    532 Tonković

Nikšić  494                   530. D.Devčić       

Tomljenović  517         531 M.Vidak

Mraović   545                509 H.Devčić

Tomljanović  558         559 P.Zubčić

Pobjedom u Gospiću ekipa KK Velebit se plasirala za nastup Hrvatskog kuglačkog saveza regija zapad,gdje će se susreti pobjednicima iz Istarske,Primorsko-Goranske te Karlovačke županije,odakle tri ekipa najbolje odlaze na završno takmičenje na nivou Republike Hrvatske.

U prilogu slike Ekipe Velebita,Karlobaga i Najboljeg pojedinca Pere Zubčića,koji je kolegi iz Karlobaga „pobjegao“samo jedan čunj.Naravno jedan ali vrijedan rekli bi naši stari! 

Tekst i snimci:

Stjepan Brajković-Murta

Podijeli novost na društvenim mrežama!