O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Evo dobre ideje!

1/4
Evo dobre ideje!
Evo dobre ideje!Evo dobre ideje!Evo dobre ideje!Evo dobre ideje!
Objavljeno: 06-02-2015

Na e-mail portala stigla je i ova fotografija zaljubljenih snjegovića. Pošto uz nju nema nikakvih podataka o pošiljatelju, ne znamo o čemu je riječ. Je li se netko sam potrudio realizirati ovako dobru ideju ili je slika možda skinuta s neke internet stranice samo kao prijedlog za sutrašnji Festival gackih snjegovića u gradskom parku u Otočcu? I jednu i drugu opciju prihvaćamo. U prvom slučaju molimo pošiljatelja da nam se predstavi, a u drugom - eto, probajte sutra napraviti nešto slično tomu!

Zašto tražimo podatke? Zato što su nam potrebni zbog završnog proglašenja pobjednika. Naime, uz sutrašnji revijalni dio natjecanja u pravljenju snjegovića u gradskom parku, na kojem će najbolji graditelji dobiti nagrade na licu mjesta, cijelo vrijeme ide i internetski natječaj u sklopu 3. festivala gackih snjegovića, na kojemu biramo najljepše snjegoviće na fotografijama. Zato moramo znati bar ime i prezime graditelja. Tako smo radili i za 1. i 2. festival snjegovića (na fotografijama se prisjećamo prošlogodišnjih nagrada).

Što se tiče toga virtualnog dijela Festivala gackih snjegovića, pričekat ćemo kraj zime (jer ne znaš hoće li i kada još snijega pasti, pa eto ti novih snjegovića) da bi sabrali sve pristigle fotografije i odabrali najbolje.

A za sutrašnji 3. Festival gackih snjegovića u parku savjetujemo da se unaprijed pripremite, konkurencija bi mogla biti zbilja jaka. Najprije dobro razradite ideju, a onda i donesite sve što vam je potrebno, od toplih rukavica, dobrih čizama i lopate za vas do lonca, mrkve, čepova, metli, šešira, marama i ostalih rekvizita za snjegovića/e....

 

I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!