O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Dvije izložbe u Muzeju Gacke otvorene do 13. veljače

1/1
Dvije izložbe u Muzeju Gacke otvorene do 13. veljače
Dvije izložbe u Muzeju Gacke otvorene do 13. veljače
Objavljeno: 02-02-2015

Posljednji petak u siječnju, točnije 30. siječnja, u Muzeju Gacke i Gackom pučkom otvorenom učilištu održana je sada već tradicionalna manifestacija - Noć muzeja. U njoj je svoje programe diljem Hrvatske predstavilo više od 200 institucija, a Muzej Gacke obilježavanju se priključio petu godinu za redom.

Unatoč lošim vremenskim prilikama, Muzej Gacke u ovogodišnjoj Noći muzeja posjetilo je više od 400 posjetitelja, a u raznovrsnom programu našle su se izložbe, predstavljanje novih muzejskih publikacija, folklorni koncert KUU „Dangubice“ iz Kutereva, stručna vodstva, filmska projekcija, itd.

Ovom prilikom podsjećamo kako su dvije izložbe upriličene za Noć muzeja - Izložba slika Draženke Draženović Kostelac, kojom se autorica po prvi puta samostalno predstavlja otočkoj likovnoj publici, i arheološka izložba „Novi Stari grad Otočac“, koja otkriva rezultate istraživanja Donjeg grada provedenih 2012. i 2014. godine - otvorene i sljedeća dva tjedna, točnije do 13. veljače, a moguće ih je razgledati svakim radnim danom od 8 do 15 sati.

 

GPOU Otočac

 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom