O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Izvršni predsjednik HNS-a Vrbanović sa suradnicima na Izbornoj skušptini NK Gacka 1925 Sinac

1/16
Izvršni predsjednik HNS-a Vrbanović sa suradnicima na Izbornoj skušptini NK Gacka 1925 Sinac
Izvršni predsjednik HNS-a Vrbanović sa suradnicima na Izbornoj skušptini NK Gacka 1925 Sinac Izvršni predsjednik HNS-a Vrbanović sa suradnicima na Izbornoj skušptini NK Gacka 1925 Sinac Izvršni predsjednik HNS-a Vrbanović sa suradnicima na Izbornoj skušptini NK Gacka 1925 Sinac Izvršni predsjednik HNS-a Vrbanović sa suradnicima na Izbornoj skušptini NK Gacka 1925 Sinac Izvršni predsjednik HNS-a Vrbanović sa suradnicima na Izbornoj skušptini NK Gacka 1925 Sinac Izvršni predsjednik HNS-a Vrbanović sa suradnicima na Izbornoj skušptini NK Gacka 1925 Sinac Izvršni predsjednik HNS-a Vrbanović sa suradnicima na Izbornoj skušptini NK Gacka 1925 Sinac Izvršni predsjednik HNS-a Vrbanović sa suradnicima na Izbornoj skušptini NK Gacka 1925 Sinac Izvršni predsjednik HNS-a Vrbanović sa suradnicima na Izbornoj skušptini NK Gacka 1925 Sinac Izvršni predsjednik HNS-a Vrbanović sa suradnicima na Izbornoj skušptini NK Gacka 1925 Sinac Izvršni predsjednik HNS-a Vrbanović sa suradnicima na Izbornoj skušptini NK Gacka 1925 Sinac Izvršni predsjednik HNS-a Vrbanović sa suradnicima na Izbornoj skušptini NK Gacka 1925 Sinac Izvršni predsjednik HNS-a Vrbanović sa suradnicima na Izbornoj skušptini NK Gacka 1925 Sinac Izvršni predsjednik HNS-a Vrbanović sa suradnicima na Izbornoj skušptini NK Gacka 1925 Sinac Izvršni predsjednik HNS-a Vrbanović sa suradnicima na Izbornoj skušptini NK Gacka 1925 Sinac Izvršni predsjednik HNS-a Vrbanović sa suradnicima na Izbornoj skušptini NK Gacka 1925 Sinac
Objavljeno: 30-01-2015

Nogometni klub "Gacka 1925" Sinac održao je danas 30.siječnja 2015.godine svoju izvještajno-izbornu skupštinu na kojoj je ponovno za predsjednika jednoglasno izabran stari / novi predsjednik Božo Matasić. Skupština je održana u dvorani župnog-pastoralnog centra, a uz predstavnike kluba i igrače bili su i Mario Kustić predsjednik nogometnog Saveza LSŽ i član IO Hrvatskog nogometnog saveza, Željko Biondić član IO Saveza športova LSŽ i dopredsjednik NK Nehaj iz Senja, Nikola Pemper predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Otočca te Vlado Romić tajnik nogometnog Saveza LSŽ.

Nakon intoniranje himne te minute šutnje za sve poginule hrvatske branitelje, igrače NK Gacka te prvog hrvatskog predsjednika dr.Franju Tuđmana  izvještajno-izbornu skupštinu otvorio je novi/stari predsjednik Božo Matasić  koji je pozdravio nazočne, zahvalio se na dolasku u velikom broju te predložio radno predsjedništvo.

Predsjednik radnog predsjedništva bio je Milan Grahovac - Milić, a članovi Ivan Nikšić i Filip Kostelac te zapisničar Slavko Čorak.

Božo Matasić podnio je izvješće o radu kluba za 2014.godinu, o aktivnostima kluba, organizaciji utakmica, postignutim rezultatima, organiziranju turnira i memorijalnog turnira "Dva Željka", te se na kraju zahvalio na financijskoj pomoći prvenstveno Gradu Otočcu i dijelom Ličko-senjskoj županiji.

Financijsko izvješće podnio je tajnik Milan Grahovac-Milić koji  je kazao da su ukupni prihodi kluba bili za 2014.godinu 63.500,00 kuna od kojih je 60 tisuća kuna dala Zajednica Sportskih udruga Grada Otočca, te za memorijalni turnir "Dva Željka" Zajednica sportskih udruga Grada Otočca 1.500,00 kuna, Grad Otočac 1.000,00 kuna i Županija ličko-senjska 1.000,00 kuna. Ukupni rashodi su 62.876,20 kuna, a razlika prihoda nad rashodima iznosi 632,80 kuna te se ista prenosi u 2015.godinu. Također tajnik Grahovac dao je primjedbu na održavanja nogometnog stadiona NK Sinackoji je u vlasništvu Grada Otočca koji se ne brine o održavanja stadiona, te pozvao Grad da se aktivo uključi u održavanje stadiona.

Sva izvješća su jednoglasno prihvaćena i nije bilo rasprava ni po jednoj točki dnevnog reda. Nakon razrješnice Upravnom i Nadzornom odboru, uslijedili su prijedlozi za predsjednika, tajnika i 7 članova Upravnog odbora.

Za predsjednika jednoglasno javno je izabran Božo Matasić, za tajnika Milan Grahovac - Milić, a Upravni odbor čine: Božo Matasić, Milan Grahovac, vlč.Stanko Smiljanić, Slavko Čorak, Đoni Dubravčić,Mijo Valinčić, Tin Tonković, Robert Matsić i Franjo Nasić.  U Nadzorni odbor izabrani su Milan Majer-Mesica, Anđelka Grahovac i Željko Laškarin - Kogo.

O planu i programu rada za 2015.godinu govorio je novi/stari tajnik Milan Grahovac koji je kazao kako će klub početi s pripremama nogometaša za nastavak prvenstva te izvršiti redovnu preregistraciju igrača., odigrati nekoliko prijateljskih/pripremnih utakmica, uključiti se u Kup natjecanje, donjeti program obilježavanja 90 godina postojanja kluba, utvrditi odnose sa Gradom vezano za održavanje igrališta, odrediti datum održavanja memorijala "Dva željka", nastaviti sa zdravom sportskom suradnjom sa ostalim klubovima i NS LSŽ-e, uključiti se u sportske manifestacije na području Grada i Županije te uskladiti Statut sa novim Zakonom o udrugama.

Na Skupštini je donjeta Odluka o promjeni sjedišta kluba i sada NK Sinac ima adresu Sinac kbr.359 a koja će se adresa upisati i u Statut.

Na kraju Skupštine za riječ gostiju javio se Nikola Pemper predsjednik Zajednice Sportskih udruga Grada Otočca koji je čestitao na izboru predsjedniku Boži Matasiću kao i svima izabranim u rukovodstvo kluba, te kazao kako je sport zabava, igra i prijateljsko obilaženje drugih gradova. Naglasio je da je ove godine u proračunu Grada Otočca za NK Gacku Sinac osigurano 70.000 kuna proračunskog novca, dok je prošle godine bilo, 60 tisuća, a 2013. godine 50 tisuća kuna. Pemper je kazao kako je 1/12 tog novca već sjela na račun kluba, a Zajednica udruga će sudjelovati i u financiranju školovanja trenera. Imam informacije da je NK Gacki bilo ponuđeno preuređenje svlačionice kluba, neznam gdje je zapelo, nadam se da će vam Zajednica športova Grada Otočca biti na pomoći. Želim vam puno sreće, što manje kartona i što manje ozlijeda - kazao je Pemper.

Marijan ( Mario ) Kustić - predsjednik nogometnog Saveza Ličko-senjske županije i član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza pozdravio je sve prisutne, novoizabraim čestitao na izboru, te klubu na 90 godišnjici postojanja i djelovanja.  Vrijeme koje je pred nama nadam se da će biti bolje, te pozdravio dobru suradnju Nogometnog saveza ličko-senjske županije s NK Gacka 1925 Sinac. Čestitao na radu i Milanu Grahovcu koji je i disciplinski sudac.

Na kraju same Skupštine Milan Grahovac - Milić izrazio je žaljenje jer su na Skupštinu pozvani i predstavnici Grada Otočca i KUD-a Sinac koji nisu došli. Milić je kazao kako klub nudi suradnju svima te da bez zajedništva nema napredka.

Po završetku Skupštine pristigli su i Izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović, Zorislav Srebrić - savjetnik predsjednika HNS-a Davora Šukera, Stjepan Merkaš - predsjednik Nogometnog saveza Krapinsko-zagorskežupanije.

Visoki gosti Hrvatskog nogometnog saveza došli su s puno darova za igrače ( dresova i nogometnih lopti) koje je Damir Vrbanović predao predsjedniku NK Sinac Boži Matasiću.

Tako je jedan mali nogometni klub imao priliku ugostiti sam vrh Hrvatskog nogometnog saveza, i biti počašćen njihovim dolaskom na njihovu značajnu 90. godišnjicu postojanja nogometnog kluba.

Druženje je nastavljeno uz prigodni domjenak.

I.B.

 

 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!