O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Najuspješniji gospićki sportaši su...

1/1
Najuspješniji gospićki sportaši su...
Najuspješniji gospićki sportaši su...
Objavljeno: 27-01-2015
Djevojčica Marita Baričević dobila je priznanje Gospićkog športskog saveza za najveću nadu u sportu u 2014. godini. Članica Kickboxing kluba Visočica, Marita je prošle godine osvojila zlatnu medalju na Europskom kupu u Karlovcu u jakoj konkurenciji djevojčica.
 
Petra Pezelj, prva lička nogometašica, također je dobila nagradu za žensku sportsku nadu jer je uspjela izboriti svoje mjesto u muškoj nogometnoj ekipi NK Gospić te je i stalna članica Ženske Hrvatske nogometne reprezentacije.
 
U muškoj konkurenciji priznanje za nadu godine dobio je Ivan Smolčić, mladi nogometaš koji je nakon NK Gospić svoju karijeru nastavio u NK Rijeka. Želja mu je postati profesionalnim nogometašem.
 
Priznanje za nabolju sportašicu pripalo je košarkašici, članici ŽKK Gospić, Adrijani Došen, dok je najboljim sportašem proglašen Mate Pavelić, rukometaš RK Gospić.
 
Trener godine je Karlo Tomljenović koji posljednje tri godine trenira djecu u NK Gospić. 
 
U muškoj konkurenciji priznanje za najbolji klub pripalo je Powerlifting klubu Rux Gospić, dok su nagrade za poticaj i razvoj sporta u Gospiću pripale Dani Šimiću, Tomislavu Čaniću, Ani Lemić, Katarini Brezović, Zvonimiru Kneževiću, Karlu Tomljenoviću te Mariju Rukavini.
 
Posthumno, nagrada za životno djelo pripala je Nikoli Rukavini Generaliću, dugogodišnjem predsjedniku Gospićkog športskog saveza, pokretaču raznih sportskih događanja u Gospiću. Svoju karijeru započeo je 1968. kao nogometaš NK Gospića, a taj klub nikada nije napustio.
- Ostat će s nama u veselom sjećanju i uvijek u dobrom raspoloženju, njegov rad i njegova djela. Još jednom veliko hvala i sportski pozdrav, istaknuto je na svečanoj dodjeli nagrada. 
 
Iva Vidović Pocrnić
Podijeli novost na društvenim mrežama!