O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Na turniru MAKA dodjeljenje vrijedne nagrade

1/4
Na turniru MAKA dodjeljenje vrijedne nagrade
Na turniru MAKA dodjeljenje vrijedne nagrade Na turniru MAKA dodjeljenje vrijedne nagrade Na turniru MAKA dodjeljenje vrijedne nagrade Na turniru MAKA dodjeljenje vrijedne nagrade
Objavljeno: 12-01-2015

Na upravo završenom malonogometnom turniru Mario Cvitković Maka u Otočcu bili su mnogi sponzori i donatori pa ih vrijedi i spomenuti, a to su: Županija ličko-senjska, Grad Otočac, Zajednica sportskih udruga Grada Otočca, Nogometni savez LSŽ, Općina Brinje, Calcit Lika -Gospić, Liming - Gospić, Srednja škola Otočac, G.B.Lika - Otočac, Pivovara Ličanka Pazarište, Pekara Tony Otočac, Šepac d.o.o. Otočac, GIVI Otočac, C.B.Baballo Otočac, Regata Otočac, C.B. Feniks Gospić i Turistička zajednica Otočac.

Glavnu - prvu nagradu omogućio je Konzum Otočac i to televizor LCD Toschiba, a nagradu je dobila Jasna Ilić iz Sinca. Drugu vrijenu nagradu omogućio je Timbertrade d.o.o. Otočac i to mobitel Samsung Galaxy, a nagradu je osvojio Edi Majer iz Otočca, treća nagrada bila je od poduzeća GOGO d.o.o. u vrijednosti 700 kuna ( paleta drva ), te četvrta nagrada od Jamnice d.d. Otočac , vrijedniji poklon.

Bilo je tu svake večeri i poklon bonova za posjetitelje u vrijednosti 50 i 100 kuna.

Svakako se treba zahvaliti i djevojkama koje su prodavale karte na ulazu u dvoranu Kristini Martinčić i AnnaMariji Orešković.

I.B.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!