O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

U Divoselu pronađena kumulativna mina za ručni bacač

1/2
U Divoselu pronađena kumulativna mina za ručni bacač
U Divoselu pronađena kumulativna mina za ručni bacač U Divoselu pronađena kumulativna mina za ručni bacač
Objavljeno: 08-01-2015

Jučer je u nenaseljenom području mjesta Divoselo, građanin pronašao kumulativnu minu za ručni bacač, koja je uz poduzimanje mjera sigurnosti od strane policijskih službenika za protueksplozijsku zaštitu na mjestu pronalaska uništena.

Dragovoljna predaja oružja

Jučer je građanin u Karlobagu dragovoljno predao 118 komada streljiva call. 45, te u Otočcu 26 komada raznog streljiva.

Navedeno streljivo je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

I ovom prilikom pozivamo građane da nam se pridruže u akciji „Manje oružja - manje tragedija“ kojom je bez ikakvih sankcija omogućena dragovoljna predaja ilegalnih ubojitih sredstava i oružja.   

Protiv građana koji ovakvo oružje prijave nadležnom tijelu radi predaje, neće se pokretati prekršajni niti kazneni postupak.

Oružje i eksplozivna sredstva nemojte sami donositi u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već želju za dragovoljnom predajom prijavite na broj 192 ili u najbližoj policijskoj postaji. Mi ćemo poslati stručne i osposobljene policijske službenike koji će oružje preuzeti.

Zahvaljujemo se svim građanima koji su do sada prepoznali značaj ove akcije i vratili oružje, te građanima koji po pronalasku minsko-eksplozivnih sredstava odmah izvijeste policiju, a sve druge građane pozivamo da slijede njihov primjer, kako bi svima osigurali sigurniju i sretniju budućnost.

 

Glasnogovornica

Policijske uprave ličko-senjske

Maja Brozičević

Podijeli novost na društvenim mrežama!