O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Nogometaši iz Otočca na pripemama sa HNK Rijekom

1/1
Nogometaši iz Otočca na pripemama sa HNK Rijekom
Nogometaši iz Otočca na pripemama sa HNK Rijekom
Objavljeno: 04-01-2015

Polaznici Škole nogometa HNK Rijeka zaputili su se u nedjelju put Rovinja gdje će idućeg tjedna odraditi uvodi dio priprema za proljetni dio sezone 2014./15. Gotovo 200 mladih nogometaša u uzrastima od morčića do juniora radit će pod budnim okom trenera i fizioterapeuta na igralištima na Valbruni i „pripremiti teren“ za prvu momčad koja u Rovinj stiže 8. siječnja nakon početka priprema.

- Velika je stvar za klub ovaj odlazak na pripreme na razini cijele škole nogometa jer je ovo prvi put da ovoliko generacija ide zajedno. Radit ćemo prema zacrtanom planu i programu koji se dakako bitno razlikuje od morčića do juniora, ali želja nam je da se osim tehničko-taktičkih elemenata razvije i osjećaj pripadnosti, odnosno da naši mladi igrači osjete atmosferu i sve što sa sobom donosi višetjedni boravak daleko od kuće u situaciji gdje se moraju poštivati određena pravila, treneri, suigrači – istaknuo je Boris Milanović, zamjenik voditelja škole nogometa HNK Rijeka.

Na pripremama sa HNK Rijekom nalaze se i najtalentiraniji igrači iz Ličko senjske županije. Dva su iz našeg područja, bivši igrači NK Otočca, a sadašnji HNK Rijeke: Arijan Špoljarić i Tomislav Samaržija. Dečkima želimo puno uspjeha u napornim treninzima i budućim utakmicama.

R.Š.

Podijeli novost na društvenim mrežama!