O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Nova godina dočekana veselo u Otočcu

1/11
Nova godina dočekana veselo u Otočcu
Nova godina dočekana veselo u OtočcuNova godina dočekana veselo u OtočcuNova godina dočekana veselo u OtočcuNova godina dočekana veselo u OtočcuNova godina dočekana veselo u OtočcuNova godina dočekana veselo u OtočcuNova godina dočekana veselo u OtočcuNova godina dočekana veselo u OtočcuNova godina dočekana veselo u OtočcuNova godina dočekana veselo u OtočcuNova godina dočekana veselo u Otočcu
Objavljeno: 01-01-2015

Uprkos velikoj hladnoći od -18*C Nova godina je veselo dočekana u Otočcu, u Paviljon II, gdje je veći broj građana Otočca, Brinja i Vrhovina zabavljao domaći sve popularniji band "Razbijači čaša".

Točno u ponoć, novogodišnju čestitku uputio je zamjenik gradonačelnika Otočca Nenad Janković koji je kazao : Drage moje Otočanke i Otočani želim vam puno zajedničkih trenutaka ljubavi, mira i sreće u Novoj godini. Godina koja dolazi neće biti laka iako neke brojke najavljuju bolje dane, zato moramo pogledati jedno prema drugome i za svakog od nas naći razumjevanje. U slijedećoj 2015.godini Grad Otočac nastojat će zaposliti što više mladih ljudi i provesti određene programe. Želi da ovaj grad ostane grad dobrih ljudi, da vas prati optimizam i povjerenje. Sretna vam nova godina !

Potom je zamjenik gradonačelnika Janković nazdravio sa šampanjcom uz suprugu i Zdenku Kostelac djelatnicu TZ Otočac koji su i organizatori dočeka Nove godine, uz pokroviteljstvo Grada Otočca.

Lovačka udruga "Gacka" Otočac pripremala je lovački kotlić pa su posjetitelji kušali i lovačke delicije.

Veselo druženje uz pjesmu i ples nastavljeno je do ranih jutarnjih sati . Moglo se uočiti da nije bilo velikog pucanja petardi tako da policija nije imala posla.

I.B.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!