O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Krmpotić upriličio prijam za kadete NK Gospić 91.

1/1
Krmpotić upriličio prijam za kadete NK Gospić 91.
Krmpotić upriličio prijam za kadete NK Gospić 91.
Objavljeno: 31-12-2014

GOSPIĆ - Gradonačelnik Petar Krmpotić sa svojim zamjenicima Martom Grgurić i Ivanom Biljanom upriličio je prijam za kadete NK „Gospić 91.“, osvajače Županijskog KUP-a za kadete 2014. godine.  

Na samom početku uputio je riječi dobrodošlice treneru kadeta NK „Gospić 91.“ Elvisu Asiću, tajniku kluba Milanu Devčiću, svim igračima kluba kao i nogometašici Petri Pezelj, bivšoj igračici kluba, a sada igračici prvoligaškog kluba „Agram“.

Pohvalivši njihove dosadašnje rezultate, gradonačelnik je  istaknuo važnost športa za mlade u odrastanju, stjecanju pozitivnih navika i cjelokupnom kvalitetnijem sazrijevanju. Čestitao im je na ostvarenom uspjehu, kazavši kako od Grada Gospića mogu računati  na podršku i neophodnu financijsku pomoć u skladu s mogućnostima i raspoloživim sredstvima grada.

U ime kluba nazočnima se obratio tajnik kluba Milan Devčić zahvalivši gradonačelniku što je prepoznao uspjeh igrača NK  „Gospić 91.“,  kao i na pomoći i podršci koju im je Grad Gospić do sada pružao. Također je pohvalio izraziti trud igrača koji marljivo treniraju i ulažu svoje vrijeme, energiju  i talent u ovaj sport.

Na kraju prijama gradonačelnik je igračima uručio prigodne poklone i zaželio im puno uspjeha i dobrih rezultata u nadolazećim  utakmicama kao i sve najbolje njima i njihovim obiteljima u nadolazećoj 2015. godini. 

GG

Podijeli novost na društvenim mrežama!