O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Dragovoljno predo dva puškomitraljeza, strojnicu i dvije puške

1/1
Dragovoljno predo dva puškomitraljeza, strojnicu i dvije puške
Dragovoljno predo dva puškomitraljeza, strojnicu i dvije puške
Objavljeno: 30-12-2014

Jučer, 29.prosinca je u Otočcu građanin dragovoljno predao dva puškomitraljeza, strojnicu i dvije puške, koje je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

I ovom prilikom skrećemo pozornost građanima da akcija „Manje oružja manje tragedija“ još uvijek traje, te da bez bojazni na moguću kaznenu ili prekršajnu odgovornost minskoeksplozivna sredstva, oružje i streljivo koje neovlašteno posjeduju, mogu prijaviti najbližoj policijskoj postaji ili policijskoj upravi čiji će službenici izaći na svaki poziv te preuzeti predmete.

Također skrećemo pozornost na činjenicu da se ostavljeni predmeti mogu zloupotrijebiti, te da do istih mogu doći neovlaštene osobe, a posebno djeca što za posljedicu može imati i stradavanje.

Zahvaljujemo se svim građanima koji su do sada prepoznali značaj ove akcije i vratili oružje, a sve druge građane pozivamo da slijede njihov primjer, kako bi svima osigurali sigurniju i sretniju budućnost.

 

Glasnogovornica PU ličko-senjske

Maja Brozičević

Foto: Ilustracija


 

Podijeli novost na društvenim mrežama!