O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Polaganje za školske pojaseve - Taekwondo Gacka

1/6
Polaganje za školske pojaseve - Taekwondo Gacka
Polaganje za školske pojaseve - Taekwondo Gacka Polaganje za školske pojaseve - Taekwondo Gacka Polaganje za školske pojaseve - Taekwondo Gacka Polaganje za školske pojaseve - Taekwondo Gacka Polaganje za školske pojaseve - Taekwondo Gacka Polaganje za školske pojaseve - Taekwondo Gacka
Objavljeno: 30-12-2014

OTOČAC - U utorak, 23. prosinca ove godine, u prostorijama Doma HV, gdje je dvorana TK Gacka, održano je polaganje za školske pojaseve. Polaganju je iz TK Gacka pristupilo 14 članova te su svi uspješno prošli ispit za viši pojas.

Tako je za 9. kup - viši bijeli pojas položio DORIJAN PREMUŽ, za 8. kup - žuti pojas položili su LUKAS DEVČIĆ i STIPE RAJAN, za 6. kup - zeleni pojas položili su: DINO TONKOVIĆ, HRVOJE PLEŠA, FILIP BUKOVAC i KARLA LONČAR, za 5. kup - viši zeleni pojas položio je DORIJAN KOSTELAC, za 4. kup - plavi pojas položili su: IVAN ŽUBRINIĆ, TEO MARKOVIĆ, ANDREA BARTULAC i ANAMARIJA ŽALAC,  za 3. kup - viši plavi pojas položile su LEONARDA ŠIMATOVIĆ i NIKA GRČEVIĆ.

Po prvi puta su se na klupskom polaganju pokazali i VRTIĆANCI (3 - 7 godina)  koji treniraju pod vodstvom trenerice RENATE BUKOVAC, te je njih 15 pokazalo što su naučili.

Također je zajedno sa članovima TK Gacka polaganju pristupilo i 5 članova TK Brinje, te su i oni pokazali svoje znanje.

Na kraju polaganja predana su priznanja najboljim i najuspješnijim članovima TK Gacka za postignute rezultate u 2014. godini, a dobitnici su:  za nadu godine (najbolji mlađi kadet/kadetkinja) FILIP PODNAR i ANDREA BARTULAC, za najbolje kadete NIKA PRPIĆ i FABIO PIRŠLJIN, za najbolje juniore DOMINIK ORLOVIĆ i MIA VALINČIĆ te za najbolju seniorku MATEA DUJMOVIĆ.  

Nagradu za FAIRPLAY TK Gacke ove godine ponijela je ANAMARIJA ŽALAC.

Na kraju službenog dijela, slijedio je jedno malo iznenađenje za sve prisutne, roditelje i djecu, te su zasvirali TS RAZBIJAČI ČAŠA  i svojom svirkom uživo pridonijeli sretnom kraju 2014. godine.

Taekwondo Gacka

Podijeli novost na društvenim mrežama!