O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Zimska služba u Otočcu spremna

1/1
Zimska služba u Otočcu spremna
Zimska služba u Otočcu spremna
Objavljeno: 14-12-2014

Da ne bi bilo nismo se nadali, nismo to očekivali .., u Otočcu su odradili poslove vezane na „slaganju“ i raspodjeli poslova vezanih za zimsku službu. Osim što je oformljen stožer za zimsku službu uvedena su pravila po kojima će se nadgledati, odnosno kontrolirati obavljanje poslova zimske službe.

Za poslove vezane za zimsku službu raspisan je natječaj te su izabrani izvođači radova. Zamjenik gradonačelnika Otočca Nenad Janković kazao je da su odlično organizirani jer su podijelili čišćenje lokalnih cesta na tri djela, jedan dio cesta čistit će „Gacka“ d.o.o., drugi „MD Trans“ Otočac, i „Lika ceste“ Gospić. S njima će se potpisati ugovor. Zamjenik gradonačelnika Nenad Janković je dodao da će se plaćanje obavljenih radova obavljati na način da će se usluge, odnosno obavljeni poslovi kontrolirati putem ugrađenih GPS uređaja, što znači da će se svaki obračun, svaki radni nalog provjerava putem GPS-a. Na ovaj način u gradskoj kući u Otočcu uveli su kontrolu rada zimske službe, odnosno obavljenih poslova.

Zasigurno da će najveći poslova vezanih za zimsku službu biti namijenjen poduzeću „Gacka“ d.o.o. koje će po riječima dir. „Gacke“ Marine Legčević pokrivati čišćenja centralnog naselja Otočac, prigradska naselja Orovac, Staro Selo, Šumećica, i Vivoze do Lučkog mosta. Kad je riječ o opremljenosti za obavljanje poslova zimske službe, „Gacka“ d.o.o., dir. Legčević je kazala da su ove godine u potpunosti opremljeni za obavljanje poslova zimske službe. Za razliku od prošle godine kada su imali kamion sa ralicom, dva rovokopača sa ralicom, dvije snježne freze, posipač za nogostup, ove godine kupljen je još jedan „UNIMOG“ što će zasigurno u potpunosti zadovoljiti potrebe za kvalitetno obavljanja poslova vezanih za zimsku službu.

Dražen Prša

Podijeli novost na društvenim mrežama!