O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Sjećanje na poginulog branitelja Zlatka Mesića

1/13
Sjećanje na poginulog branitelja Zlatka Mesića
Sjećanje na poginulog branitelja Zlatka Mesića Sjećanje na poginulog branitelja Zlatka Mesića Sjećanje na poginulog branitelja Zlatka Mesića Sjećanje na poginulog branitelja Zlatka Mesića Sjećanje na poginulog branitelja Zlatka Mesića Sjećanje na poginulog branitelja Zlatka Mesića Sjećanje na poginulog branitelja Zlatka Mesića Sjećanje na poginulog branitelja Zlatka Mesića Sjećanje na poginulog branitelja Zlatka Mesića Sjećanje na poginulog branitelja Zlatka Mesića Sjećanje na poginulog branitelja Zlatka Mesića Sjećanje na poginulog branitelja Zlatka Mesića Sjećanje na poginulog branitelja Zlatka Mesića
Objavljeno: 12-12-2014

I ove godine na dan pogibije hrvatskog branitelja Zlatka Mesića, kod spomenika u Glibodolu izaslanstvo Općine Brinje na čelu sa načelnikom Zlatkom Fumićem i predsjednikom Općinskog vijeća Davorom Vičićem odalo je počast, položivši vijenac i zapalivši svijeće. Uz obitelj pokojnog Zlatka Mesića dužnu počast odali su njegovi suborci iz II. satnije, III. bojne 133. brigade koji su također položili vijenac i zapalili svijeće.

Službu riječi predvodio je župnik vlč.Pejo Ivkić iz Brinja. Nazočnima se obratio i bojnik Marko Draženović, Zlatkov ratni zapovjednik.

Općinski načelnik Zlatko Fumić je u kratkom obraćanju prisjetio se tog nemilog događaja te istakao da će današnji dan uvrstiti u općinski protokol obilježavanja stradavanja Zlatka Mesića, kao što je stradavanje policajaca na Žutoj Lokvi kao i ostala godišnjice stradavanja naših branitelja.

Nakon molitve i odavanja počasti Zlatku Mesiću, izaslanstva su se uputila do spomenika poginulim pripadnicima 111. i 138. brigade koji se isto nalazi u mjestu Glibodol gdje su također odali dužnu počast poginulim hrvatskim braniteljima.

IB / OB

Podijeli novost na društvenim mrežama!