O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

NP Plitvička jezera u odabranu društvu u "tip Travel 009"

1/7
NP Plitvička jezera u odabranu društvu u "tip Travel 009"
NP Plitvička jezera u odabranu društvu u "tip Travel 009"NP Plitvička jezera u odabranu društvu u "tip Travel 009"NP Plitvička jezera u odabranu društvu u "tip Travel 009"NP Plitvička jezera u odabranu društvu u "tip Travel 009"NP Plitvička jezera u odabranu društvu u "tip Travel 009"NP Plitvička jezera u odabranu društvu u "tip Travel 009"NP Plitvička jezera u odabranu društvu u "tip Travel 009"
Objavljeno: 12-12-2014

PLITVIČKA JEZERA – U nedavno tiskanu magazinu „tip Travel“ 009 12/2014 – 01/2015, Nacionalni park Plitvička jezera odabran je među nekoliko najvećih hrvatskih lokacija. Plitvička jezera su se našla među Zagrebom, Krašićem, Vukovarko-srijemskom županijom , Opatijom i Dubrovnikom. Doista odabrano društvo.

Plitvička jezera nose naslov „Cjelogodišnja turistička inspiracija“ , što svakako govori o dosegnutoj razini turističke ponude koja Hrvatskoj još uvijek kronično nedostaje. Zato valja citirati uvodni dio koji kaže:

„Iako je među rijetkima, ima i onih odredišta na svijetu koja ne poznaju riječ „sezona“. U njima je turizam svakodnevan, radoznali posjetitelji ih istražuju tijekom svih 365 dana u godini, a neovisno o razdoblju godine u kojima ih posjetite, uvijek će vas iznova iznenaditi. Jedno od takvih odredišta su i Plitvička jezera, najpopularniji nacionalni park u Hrvatskoj i jedna od najuspješnijih prirodnih atrakcija Europe.“.

Tekst je objavljen na četiri stranice, od 62 do 65. A u podnaslovima se može spoznati i druge atrakcije koje se u ovom biseru prirode i uzorne organizacije mogu susresti: Osam programa obilaska, Glavne atrakcije, Vjenčanja i novogodišnji dočeci, da bi sve završilo programom dočeka Nove 2015. godine.

Magazin je tiskan na hrvatskomu i engleskomu jeziku i može se „konzumirati“ i u elektroničku obliku.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!