O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Organizirana potraga za nestalim Josom Rukavinom u tijeku

1/13
Organizirana potraga za nestalim Josom Rukavinom u tijeku
Organizirana potraga za nestalim Josom Rukavinom u tijekuOrganizirana potraga za nestalim Josom Rukavinom u tijekuOrganizirana potraga za nestalim Josom Rukavinom u tijekuOrganizirana potraga za nestalim Josom Rukavinom u tijekuOrganizirana potraga za nestalim Josom Rukavinom u tijekuOrganizirana potraga za nestalim Josom Rukavinom u tijekuOrganizirana potraga za nestalim Josom Rukavinom u tijekuOrganizirana potraga za nestalim Josom Rukavinom u tijekuOrganizirana potraga za nestalim Josom Rukavinom u tijekuOrganizirana potraga za nestalim Josom Rukavinom u tijekuOrganizirana potraga za nestalim Josom Rukavinom u tijekuOrganizirana potraga za nestalim Josom Rukavinom u tijekuOrganizirana potraga za nestalim Josom Rukavinom u tijeku
Objavljeno: 11-12-2014

ŠVICA – Organizirana potraga za nestalim Josom Rukavinom iz Plasa (Hrvatsko Polje) je krenula jutros u ranim jutarnjim satima. Na poziv Udruge Švički slap i Mjesnog odbora Švica odazvalo se 52 ljudi. Ovom timu priključila se HGSS iz Gospića i Ogulina, vatrogasci, neki od mještana Lipovlja, zatim iz Ponora, u potragu je uključeno nekoliko pasa tragača, čak cijeli prostor nadlijeće bespilotna letjelica, a priključio se i športski zrakoplov.

Kako nas je obavijestila Ivana Prpić, predsjednica Udruge Švički slap, ljudi su podijeljeni u tri grupe kojima koordinira policija i raspoređeni širom terena. Do sada je pročešljano Donje Švičko jezero, kreće se preko Ponora prema Plasama. Za sada tragova i rezultata nije bilo. Akcija se nastavlja do kraja dana.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!