O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Sredstva za informacijske i komunikacijske tehnologije

1/1
Sredstva za informacijske i komunikacijske tehnologije
Sredstva za informacijske i komunikacijske tehnologije
Objavljeno: 09-12-2014

OTOČAC – Evo još jedne najave natječaja iz EU fondova, koji treba biti objavljen do kraja godine. U sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020. Najavljen je program pod nazivom Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa. Za ovu namjenu predviđeno je ukupno tri milijuna eura – doznajemo u Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Otočac.

Ova sredstva namijenjena su ulaganju u uvođenje naprednih e-poslovnih modela analizom postojećih poslovnih procesa, njihovim unapređenjem, inovacijom i digitalizacijom, uključujući i izdatke informatičke opreme i softvera s ciljem poticanja razvoja, rasta i konkurentnosti mikro, malih i srednjih poduzeća u potpomognutim područjima (kategorija indeksa razvijenosti), kako stoji u obrazloženju programa. 

A sredstva se mogu koristiti za analizu postojećih poslovnih procesa te mogućnost uvođenja IKT rješenja za poboljšanje poslovnih procesa; za nabavu, razvoj i provedbu IKT rješenja za informatizaciju analiziranih poslovnih procesa i za osposobljavanje zaposlenika za rad s novim IKT sustavom/ima, i dr. 

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!