O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

O izradi i predaji izjave o fiskalnoj odgovornosti

1/5
O izradi i predaji izjave o fiskalnoj odgovornosti
O izradi i predaji izjave o fiskalnoj odgovornostiO izradi i predaji izjave o fiskalnoj odgovornostiO izradi i predaji izjave o fiskalnoj odgovornostiO izradi i predaji izjave o fiskalnoj odgovornostiO izradi i predaji izjave o fiskalnoj odgovornosti
Objavljeno: 04-12-2014

OTOČAC – Danas se u Hrvatskoj gospodarskoj komori održava seminar pod nazivom „Izrada i predaja izjave o fiskalnoj odgovornosti“. Seminar je u organizaciji Eko-Vet - Oskariso.

Predviđeno trajanje seminara je prilično dugo, čak 7 sati pa će završiti tek oko 16 sati.

Bila je to prigoda da se zainteresirani upoznavanju s novom zakonskom obvezom prema izmjenama i dopunama Zakona o fiskalnoj odgovornosti. Jer novonastala je obveza donošenja Izjave o fiskalnoj odgovornosti i za trgovačka društva u vlasništvu Republike Hrvatske, odnosno jedne ili više jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave (dakle gradove, općine i županije) te za druge pravne osobe kojima je osnivač ili vlasnik Republika Hrvatska, odnosno jedna ili više jedinica lokalne i područne (regionalne)samouprave.

Na ovom seminaru predavači su pojasnili specifičnosti Upitnika o fiskalnoj odgovornosti, koji uključuje obvezne i preporučene reference. Navedeni su rokovi i obveze predaje izjave o fiskalnoj odgovornosti, odnosno upozoreno na prekršajne odredbe za nepredavanje Izjave o fiskalnoj odgovornosti, odnosno predaju nevjerodostojne Izjave o fiskalnoj odgovornosti.  

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!