O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Župan Kolić uputio dopis Uredu predsjednika RH

1/1
Župan Kolić uputio dopis Uredu predsjednika RH
Župan Kolić uputio dopis Uredu predsjednika RH
Objavljeno: 03-12-2014

Na redakciju portala stigao je dopis koji je župan Milan Kolić,uputio Uredu predsjednika povodom posjete predsjednika RH Ličko-senjskoj županiji. Dopis objavuljuemo u cijelosti:

URED PREDSJEDNIKA REPUBLIKE HRVATSKE

Predstojnik gosp.Vito Turšić

 

Poštovani gospodine Turšić,

primivši Vaš dopis o boravku g.Ive Josipovića, predsjednika Republike Hrvatske u Ličko – senjskoj županiji od 03. do 04.prosinca 2014.godine i uvažavajući instituciju Predsjednika Republike Hrvatske, dužan sam izvijestiti Vas slijedeće.

Iz lokalnih portala saznao sam da će Predsjednik RH danas održati sastanak u Otočcu sa predstavnicima Klastera drvoprerađivača Ličko – senjske županije te da će posjetiti još neke Općine i Gradove .

Mišljenja sam da se sastanak trebao održati u Ličko – senjske županije u Gospiću te da sam na istome kao Župan trebao nazočiti. Naglašavam da sam 09.prosinca 2013.godine održao sastanak sa predstavnicima drvoprerađivača LSŽ te nakon istoga 17.prosinca uputio dopis ministru poljoprivrede, ministru regionalnog razvoja i predsjedniku Uprave Hrvatskih šuma kojim sam ih obavijestio o aktualnoj problematici drvne industije na području Županije i uputio poziv za radnim sastankom na koji se do danas nisu očitovali.

Također, iz lokalnih portala sam saznao da će g.Ivo Josipović, predsjednik RH danas boraviti i u Gospiću, sjedištu Ličko – senjske županije.

Smatram da nije potrebno posebno naglašavati da su vrata Ličko – senjske županije svim institucijama Republike Hrvatske, uključujući Predsjednika Republike Hrvatske, uvijek širom otvorena, a nekoordinacija sa lokalnom i područnom ( regionalnom ) samoupravom govori u prilog omalovažavanju i neuvažavanju istih.

 

Uz izraze poštovanja,

Ž U P A N

Milan Kolić

 

 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!