O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Lidlova sušilica za dječji vrtić „Ciciban“

1/4
Lidlova sušilica za dječji vrtić „Ciciban“
Lidlova sušilica za dječji vrtić „Ciciban“Lidlova sušilica za dječji vrtić „Ciciban“Lidlova sušilica za dječji vrtić „Ciciban“Lidlova sušilica za dječji vrtić „Ciciban“
Objavljeno: 01-12-2014

Danas je, zahvaljujući djelatnici „Lidl“-a Otočac Silvani Kraljić koja je inicirala provedbu donacije, dječji vrtić „Ciciban“ iz Otočca bogatiji za sušilicu koju je „Lidl“ donirao u sklopu donacijskog programa pod nazivom „ Više za zajednicu“.

Na uručenju donacije, uz mališane dječjeg vrtića „Ciciban“, v.d. ravnateljicu Lidiju Sušić, odgojiteljice, nazočili su i zamjenik gradonačelnika Otočca Nenad Janković, povjerenik „Lidl“-a za zaposlenike Dragan Blažević te Silvija Kraljić iz „Lidl“-a Otočac.

„Da nije bilo kolegice Silvane Kraljić ne bi ni bilo ove donacije. Upravo je ona inicirala da se ova sušilica donira dječjem vrtiću Ciciban. U ime Lidla zahvaljujem se svima“ – kazao je Dragan Blažević.

Na donaciji je zahvalila v.d.ravnateljica dječjeg vrtića „Ciciban“ Lidija Sušić koja je tom prigodom kazala da zahvaljuje prvenstveno sugrađanki Silvani Kraljić koja se sjetila mališana dječjeg vrtića i preko koje je i realizirana ova donacija. Ova sušilica bit će od velike koristi našoj djelatnici koja radi na poslovima pralje, jer se dugi niz godina rublje sušilo na razne načine a sad ćemo biti malo moderniji.

Zamjenik gradonačelnika Otočca Nenad Janković prenio je mališanima i zaposlenicima pozdrave gradonačelnika Otočca Stjepana Kostelca, zahvalivši predstavnicima Lidla-a, koji su kako je kazao, i prošle godine darivali otočku Udrugu invalida sa namještajem. Ova donacija posebno raduje što je došla u prave ruke, u vrijeme Adventa i Sv.Nikole. Kazao je da je Sv. Nikola u Gradu Otočcu ostavio darove za djecu, te ih on predaje u ruke djece dječjeg vrtića.

Bila je to prigoda da i zaposlenici dječjeg vrtića „Ciciban“ daruju predstavnike „Lidl“-a i zamjenika gradonačelnika Nenada Jankovića monografijama dječjih radova koja je nastala u prigodi obilježavanja 40 godina predškolskog odgoja u Otočcu.

Upriličen je i prigodni program mališana dječjeg vrtića.

Dražen Prša

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!