O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Nedozvoljena proizvodnja i prodaja droge

1/1
Nedozvoljena proizvodnja i prodaja droge
Nedozvoljena proizvodnja i prodaja droge
Objavljeno: 19-11-2014

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalistička istraživanja nad 30-godišnjakom iz Zagreba zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljene proizvodnje i prometa droga, te nad 58-godišnjakom iz Zagreba zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljene trgovine.

30-godišnjak se sumnjiči da je tijekom 2014. godine nabavljao drogu tipa „marihuana“ radi daljnje preprodaje, te ju je u dva navrata prodao 30-godišnjaku iz Novalje. U sklopu kriminalističkog istraživanja od 30-godišnjaka iz Zagreba je oduzeto 5 grama zelene biljne materije nalik na drogu marihuana, 6 tableta Normabel i 1,1 kilogram duhana, dok je kod 30-godišnjaka iz Novalje oduzeto 10 grama zelene biljne materije nalik na drogu marihuana i jedan joint težine 1 gram.

30-godišnjak iz Zagreba biti će priveden pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava protiv njega biti će dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu, dok će protiv 30-godišnjaka iz Novalje biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Također je utvrđeno da je vlasnik pronađenog duhana 58-godišnjak iz Zagreba, te će protiv njega biti dostavljena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

PU ličko-senjska

Podijeli novost na društvenim mrežama!