O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Održan susret ministranata Gospićko-senjske biskupije

1/4
Održan susret ministranata Gospićko-senjske biskupije
Održan susret ministranata Gospićko-senjske biskupijeOdržan susret ministranata Gospićko-senjske biskupijeOdržan susret ministranata Gospićko-senjske biskupijeOdržan susret ministranata Gospićko-senjske biskupije
Objavljeno: 26-06-2024

OGULIN - Susret dvjestotinjak ministranata Gospićko-senjske biskupije održan je u utorak u Ogulinu. Susret je počeo misom koju je predslavio dijecezanski upravitelj Gospićko-senjske biskupije Richard Pavlić, a koncelebriralo je petnaest svećenika.

Nakon mise, susret je nastavljen u župnoj dvorani sv. Križa gdje je održan kviz u četiri razine: pisana provjera, slaganje liturgijskog ruha, dijelovi liturgijske godine te slaganje puzzla s događajem iz sv. Pisma. Pobjedu je odnijela ekipa iz Župa Uzvišenja Blažene Djevice Marije u Ogulinskim Oštarijama.

Uslijedio je ručak, a onda različite igre u kojima je sudjelovalo petnaestak ekipa. Nagrade su odnijele Župa sv. Jurja iz Korenice, Župa Uzvišenja svetog Križa iz Ogulina, Župa sv. Jelene Križarice iz Rakovice te Župe Svete Krunice iz Lešća.

U nogometnom turniru do šestog razreda pobjedu je odnijela Župa sv. Jurja iz Gračaca, drugo mjesto Župa Navještenja Blažene Djevice Marije iz Gospića, a treće mjesto Župa Uznesenja Blažene Djevice Marije iz Senja. Kod starijih ministranata, u nogometnom turniru pobjedu je odnijela Župa Presvetog Trojstva iz Otočca.

IKA/M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom