O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Terenski radni sastanak Strukovne grupe turizma ŽK Otočac

1/1
Terenski radni sastanak Strukovne grupe turizma ŽK Otočac
Terenski radni sastanak Strukovne grupe turizma ŽK Otočac
Objavljeno: 18-06-2024

PERUŠIĆ - Terenski radni sastanak Strukovne grupe turizma Županijske komore Otočac, održan u petak u Pećinskom parku Grabovača, pružio je jedinstvenu priliku za profesionalno usavršavanje i razvijanje suradnje među dionicima u turističkom sektoru u Ličko-senjskoj županiji. Sudionici su imali priliku razmijeniti vlastita iskustva i primjere konkretnih održivih praksi, te prodiskutirati načine kako ih unaprijediti i prilagoditi najnovijim standardima.

Sastanak je okupio predstavnike turističkog sektora, uključujući vlasnike turističkih agencija, voditelje projekata održivog turizma i stručnjake za očuvanje okoliša. Ova raznolika skupina profesionalaca u turizmu omogućila je bogatu razmjenu znanja i ideja, stvarajući platformu za inspirativne i korisne diskusije.

Tokom sastanka, sudionici su aktivno sudjelovali u diskusiji o načinima kako unaprijediti održive prakse u turizmu. Razgovaralo se o primjeni novih tehnologija, poboljšanju učinkovitosti resursa i primjeni principa cirkularne ekonomije. Posebna pažnja posvećena je usklađivanju s najnovijim standardima i regulativama prema načelima ESG-a, što je ključno za dugoročni uspjeh održivih inicijativa u turizmu.

Na sastanku je istaknuta važnost kontinuiranog učenja i prilagodbe u području održivosti. Sudionici su se složili da je ključno nastaviti dijeliti znanje i iskustva te su naglasili važnost suradnje među dionicima kako bi se osigurala uspješna implementacija održivih praksi – obavještavaju iz Županijske komore Otočac.

M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom