O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Ovo nije izlet, ovo nije projekt, ovo ili imaš ili ne imaš u sebi

1/10
Ovo nije izlet, ovo nije projekt, ovo ili imaš ili ne imaš u sebi
Ovo nije izlet, ovo nije projekt, ovo ili imaš ili ne imaš u sebiOvo nije izlet, ovo nije projekt, ovo ili imaš ili ne imaš u sebiOvo nije izlet, ovo nije projekt, ovo ili imaš ili ne imaš u sebiOvo nije izlet, ovo nije projekt, ovo ili imaš ili ne imaš u sebiOvo nije izlet, ovo nije projekt, ovo ili imaš ili ne imaš u sebiOvo nije izlet, ovo nije projekt, ovo ili imaš ili ne imaš u sebiOvo nije izlet, ovo nije projekt, ovo ili imaš ili ne imaš u sebiOvo nije izlet, ovo nije projekt, ovo ili imaš ili ne imaš u sebiOvo nije izlet, ovo nije projekt, ovo ili imaš ili ne imaš u sebiOvo nije izlet, ovo nije projekt, ovo ili imaš ili ne imaš u sebi
Objavljeno: 11-06-2024

LOVINAC – 8. lipnja organiziran je 7. pohod za hrvatske branitelje poginule na Velebitu, a u organizaciji Udruge SJP Grom PU karlovačke i Hrvatskoga planinarskog društvo Gora Zagreb. Ovaj važan događaj ima za cilj odati počast hrabrim braniteljima koji su dali svoje živote za slobodu domovine.

Pohod je započeo dolaskom na Stanove Jurjevića (Dušice) u jutarnjim satima, misa je trebala biti održana u 9:30 ali je pomaknuta za 10 jer su ljudi još uvijek pristizali. Prije početka mise nazočni su čuli svjedočanstva dvojice branitelja o njihovim iskustvima na Velebitu, jedan Tigar i drugi medicinski tehničar iz SJP Grom. Svetu misu predvodio je Josip Šimatović iz Udbine, u koncelebraciji Ante Kneževića i Tihe Rudana.

Nakon  mise sudionici su se mogli uspeti na Sveto brdo, a mnogi nisu željeli propustiti tu prigodu.

Kod hostela Sveti Rok veterani karlovačkih Gromova skuhali su gulaš i grah, a za dobro raspoloženje pobrinuo se TS Velebit.  

 

M.K.

Foto: HPD Gora

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom