O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Radionica o novom Kolektivnom ugovoru u drvno-prerađivačkoj industriji

1/1
Radionica o novom Kolektivnom ugovoru u drvno-prerađivačkoj industriji
Radionica o novom Kolektivnom ugovoru u drvno-prerađivačkoj industriji
Objavljeno: 17-05-2024

OTOČAC – Od travnja 2024. godine na sve tvrtke u djelatnosti drvoprerađivačke industrije (sektori C16, C17 i C31) primjenjuje se novi Kolektivni ugovor kojim se dodatno uređuju prava i obveze radnika i poslodavaca.

S ciljem informiranja tvrtki o odredbama novog Kolektivnog ugovora u drvoprerađivačkom sektoru i promjenama koje su nastale u usporedbi s ranije važećim pravnim okvirom, Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Otočac i Strukovna grupa drvno-prerađivačke industrije Županijske komore Otočac organiziraju radionicu Primjena novog Kolektivnog ugovora u drvno-prerađivačkom sektoru, koja će biti održana 22. svibnja (srijeda) u 11 uri. Sudjelovanje u radionici će biti moguće uživo u Županijskoj komori u Otočcu ili online putem interneta i to za tvrtke iz cijele Hrvatske.

Radionicu će provesti predstavnici Samostalnog sindikata Hrvatske, najvećeg sindikata potpisnika kolektivnog ugovora: Mato Stanković - pravnik, Berislav Bossak - predsjednik sindikata, i Darko Idžaković - tajnik. Osim stjecanja važnih informacija o novom kolektivnom ugovoru, posebice njegovih pravnih aspekata, sudionici će moći postavljati pitanja i konzultirati se s voditeljima radionice.

Prijava sudjelovanja vrši se putem Digitalne komore najkasnije do utorka, 20. svibnja do 14 sati ili direktnim kontaktom na Županijsku komoru Otočac.

M.K. 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom