O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Održan Olimpijski festival dječjih vrtića

1/4
Održan Olimpijski festival dječjih vrtića
Održan Olimpijski festival dječjih vrtićaOdržan Olimpijski festival dječjih vrtićaOdržan Olimpijski festival dječjih vrtićaOdržan Olimpijski festival dječjih vrtića
Objavljeno: 17-05-2024

NOVALJA – U srijedu je u Gradskoj športskoj dvorani u Novalji, a u organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora, kroz Ured za programe lokalnog športa i organizaciji Zajednice sportova Ličko-senjske županije, te pod domaćinstvom Dječjeg vrtića Carić iz Novalje održan Olimpijski festival dječjih vrtića Ličko-senjske županije pod sloganom I ja ću biti olimpijac.

Na festivalu sudjelovalo šest vrtića s oko 200 djece: DV Ciciban iz Otočca, DV Mali medo iz Lovinca, DV Pahuljica iz Gospića, DV Slapić iz Korenice, DV Travica iz Senja te DV Carić iz Novalje.

Maleni natjecatelji borili su se u pet disciplina:  trčanje 50 m, štafeta 4 x 25 m, skok u dalj, bacanje loptice i mali nogomet.

Najbolji je bila ekipa DV Pahuljica iz Gospića, koji su osvojili pehar u ukupnom plasmanu. Drugo mjesto osvojio je DV Travica iz Senja, a treće DV Slapić iz Korenice. Fair play nagradu je ove godine kući je ponio DV Mali medo iz Lovinca. 

Nagrade najboljima dodijelio je predsjednik Zajednice športova Ličko-senjske županije, Milan Radošević.

M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom