O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Dani otvorenih vrata

1/1
Dani otvorenih vrata
Dani otvorenih vrata
Objavljeno: 08-05-2024

GOSPIĆ - Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je natječaj za upis polaznika u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac u 2024./2025. godini i natječaj za upis učenika u III. razred Policijske škole Josip Jović za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac u 2024./2025. godini.

Kako bi se mladima približio policijski poziv, Policijska uprava ličko-senjska organizira Dan otvorenih vrata danas od 9 do 12 sati ispred Osnovne škole dr. Franjo Tuđman u Korenici. 

Ovom prilikom će biti predstavljeni pojedini poslovi, odnosno rodovi policije (temeljna, interventna policija, kriminalistička, prometna, granična i prevencija) kao i  dio opreme i tehnike kojom se policijski službenici koriste u svakodnevnom radu.

Polaznicima su tijekom školovanja osigurani smještaj, prehrana, oprema i mjesečna novčana naknada, a nakon završetka školovanja čeka ih siguran posao, kao i mogućnost napredovanja i nastavka školovanja. Profesionalni sportaši imaju podršku i u smislu dodatne prehrane, mogućnosti treniranja u športskim klubovima i odlascima na natjecanje.

PU ličko-senjska

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom