O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Održan 12. Susret hrvatske katoličke mladeži

1/5
Održan 12. Susret hrvatske katoličke mladeži
Održan 12. Susret hrvatske katoličke mladežiOdržan 12. Susret hrvatske katoličke mladežiOdržan 12. Susret hrvatske katoličke mladežiOdržan 12. Susret hrvatske katoličke mladežiOdržan 12. Susret hrvatske katoličke mladeži
Objavljeno: 05-05-2024

GOSPIĆ – Jučer je u organizaciji Gospićko-senjske biskupije upriličen 12. Susret hrvatske katoličke mladeži u Gospiću, na kojem je sudjelovalo više od 10.000 mladih iz Hrvatske i iseljeništva.

Susretu je nazočio apostolski nuncij u Hrvatskoj nadbiskup Giorgio Lingua, brojni biskupi i svećenstvo iz Hrvatske i inozemstva.

Nakon okupljanja na Trgu Stjepana Radića formirana je procesija prema stadionu Balinovac gdje je održana sveta misa koju je predvodio splitsko-makarski nadbiskup Zdenko Križić, dok je propovijed održao šibenski biskup i predsjednik Odbora za mlade HBK Tomislav Rogić.

U organizaciju susreta uključene su sve službe i ustanove s područja Ličko-senjske županije, a na kraju susreta je najavljeno da će domaćin idućeg susreta 2026. godine bit Požeška biskupija.

Susret je završio koncertom Božje pobjede na Trgu Stjepana Radića na kojem su mladi zajedno pjevali i slavili Gospodina.

A.M.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom