O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Odigrano finale Kupa Ličko-senjske županije

1/2
Odigrano finale Kupa Ličko-senjske županije
Odigrano finale Kupa Ličko-senjske županijeOdigrano finale Kupa Ličko-senjske županije
Objavljeno: 29-04-2024

SENJ - U Senju je 28. travnja tradicionalno povodom Dana grada odigrano je finale kupa za Ličko senjska županiju i pojedinačni turnir.

U Kupu polufinala susreli su se Šahovski klub Karlobag i Šahovski klub Velebit iz Senja, pobijedili su Karlobažani 2.5 : 1.5. Šahovski klub Gacka pobijedio je Šahovski klub Korenica sa 4 : 0. U finalu su se našli Šahovski klub Karlobag i Šahovski klub Gacka, Karlobažani su Gačane uvjerljivo pobijedili s 3.5 : 0.5.
Pobjednici Šahovskoga kluba Karlobag nastupili su u sastavu:Tomislav Pavičić, Siniša Cucančić, Marijan Podobnik, Emil Kršovnik i kapetan Nenad Levar, ovime su se kvalificirali na Finale kupa Hrvatske.
Na pojedinačnom brzopoteznom turniru nastupilo je 37 igrača,turnir je protekao u totalnoj dominaciji otočkih šahista Marija Kranjčevića, koji je osvojio 1. mjesto s 13.5 bodova iz 15 partija i Nenada Levara s pola boda zaostatka - 13 bodova. 3. mjesto zauzeo je Siniša Cucančić iz Rijeke s 11 bodova, 4.i 5. mjesto Maroje Jerković iz Rijeke i Erik Haidinger iz Crikvenice  s po 10 bodova, 6.mjesto Miroslav Savić iz Senja s 9 bodova, a od 7. do 13. mjesta našli su se Željko Milanović, Zvonko Domazet, Jadranko Valjak, Marko Tucaković, Ivan Prpić, Marko Viduka i Damir Merzel s 8.5 bodova. 


N.L.

 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom