O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

U Osnovnoj školi Ivane Brlić Mažuranić u Ogulinu jučer je održana Vjeronaučna olimpijada

1/1
U Osnovnoj školi Ivane Brlić Mažuranić u Ogulinu jučer je održana Vjeronaučna olimpijada
U Osnovnoj školi Ivane Brlić Mažuranić u Ogulinu jučer je održana Vjeronaučna olimpijada
Objavljeno: 23-03-2024

OGULIN - U Osnovnoj školi Ivane Brlić Mažuranić u Ogulinu jučer je održana Vjeronaučna olimpijada. Međužupanijska-biskupijska razina natjecanja započela je 11 sati u školskoj športskoj dvorani. Domaći su se učenici predstavili prigodnim programom, recitacijama i tamburaškom izvedbom predstavili su se domaći učenici, a ravnateljica Anđelka Salopek pozdravila je sve prisutne. Posebno je pozdravila dijacezanskog upravitelja Richarda Pavlića, župnike župa u Ogulinu Nikolu Pršu i Mirka Kralja te predstojnika Katehetskog ureda Nikolu Turkalja. Ztim je pozdravila pročelnicu gradske uprave Ivanu Salopek, sve prisutne ravnatelje, vjeroučitelje, učitelje i učenike. Olimpijada je otvorena pozdravom Richarda Pavlića.

Na razini osnovnih škola prvo mjesto osvojila je Osnovna škola dr. Franje Tuđmana iz Korenice s mentoricom Ivanom Ivančević. Drugo mjesto osvojila je Osnovna škola Nikola Tesla iz Gračaca s mentoricom Zorkom Vuletić, treće mjesto Prva osnovna škola Ogulin s mentoricom Ivonom Rendulić.

Na razini srednjih škola, prvo mjesto osvojila je Gimnazija i strukovna škola Bernardina Frankopana Ogulin s mentoricom Anom Stipetić, drugo mjesto osvojila je Srednja škola Pavla Rittera Vitezovića Senj s mentoricom Anom Tomljanović, treće mjesto Gimnazija Gospić s mentorom Domagojem Jelačom.

Ove godine po prvi put su se natjecale i trogodišnje strukovne škole. U toj je kategoriji prvo mjesto osvojila Strukovna škola iz Gospića s mentorom Denisom Žunićem.

Olimpijada je organizirana pod vodstvom Katehtskog ureda Gospićko-senjske biskupije te predsjednika povjerenstva Franje Puškarića.

IKA

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom