O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

25. Kup prijatelja povodom Jeseni u Lici

1/2
25. Kup prijatelja povodom Jeseni u Lici
25. Kup prijatelja povodom Jeseni u Lici25. Kup prijatelja povodom Jeseni u Lici
Objavljeno: 05-10-2023

GOSPIĆ - Pod pokroviteljstvom župana Ernesta Petrya, a u organizaciji ribolovne udruge Lika Gospić i suorganizaciji Športsko ribolovnog saveza LSŽ održan je na Novčici 25. Kup prijatelja povodom Jeseni u Lici. Na natjecanju u ribolovu na plovak nastupilo je 14 ribiča iz sedam hrvatskih županija, od Buja preko Karlovca i Zagreba do Bjelovara, Gračaca, Gospića…

Prvo mjesto i slaninu „adidas“ osvojio je Dražen Stipetić iz Ogulina, drugo Dragan Delač iz Gospića te treće Vladimir Sever iz Bjelovara, inače, predsjednik Hrvatskog športsko ribolovnog saveza, dok je dar crvenog i bilog krumpira Agro Velebita primio posljednji Ante Barić.

Uz rečeno dodijeljena su visoka priznanja krovne ribolovne organizacije te su brončanu značku dobili Ivica i Antonio Sokolić, srebrnu Ante Barić i Marko Sokolić, a zlatnu Ivan Stilinović i Dane Kruljac.

Na ovoj jubilarnoj svečanosti priznanja udruge za dugogodišnje članstvo primili su Milan Brkljačić, Hrvoje Stilinović. Perica Crnković, Ivan Fočić i Antonio Šerfetić.

M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom