O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Završene 2. i 3. Hrvatska šahovska liga zapad

1/1
Završene 2. i 3. Hrvatska šahovska liga zapad
Završene 2. i 3. Hrvatska šahovska liga zapad
Objavljeno: 02-10-2023

RIJEKA - U Šahovskom domu u Rijeci su proteklog vikenda odigravanjem 7., 8. i 9. kola završene 2. i 3. Hrvatska šahovska liga zapad.

Pobjednici 2. lige su bivši prvoligaši i glavni favoriti, šahisti riječkog Juniora koje vodi međunarodni majstor Goran Mufica, a nastupili su Mihael Jakrlin, Veljko Begonja, Saša Horvat, Ivan Trošelj, Velin Grozdanić, Marko Bosiočić, Patrik Zekić, Niko Božić i Luka Radić sa 17 bodova.

Viceprvaci su šahisti Karlobaga koje vodi fide majstor Nenad Levar, u sastavu Siniša Cucančić, Damir Muhvić, Tomislav Pavičić, Marijan Podobnik, Gordan Jezidžić, Milan Žeželj, Emil Kršovnik, Damir Katić i Milan Kuga s 13 bodova.

Treće mjesto pripalo je Vladimiru Gortanu Poreč - 12 bodova, 4. i 5. mjesto Pula 2 i Crukvenica s 10 bodova, 6. i 7. mjesto Rječina i Rijeka 2 sa 7 bodova, 8. mjesto Gacka Otočac,čime su zadržali drugoligaški status, sa 6 meč bodova. Ispada Kraljevica s 5 bodova i zadnje 10. mjesto pripalo je šahistima Velebit Senj s 3 boda.   

U 3. Hrvatskoj ligi zapad pobijedili su šahisti Batana Rovinj sa 16 bodova ispred šahista iz Kastava s 15 bodova. I oni bi trebali biti novi drugoligaši. 3. mjesto zauzeli su šahisti  Krka, a Koreničani su osvojili 10. mjesto s 5 bodova.

Početkom studenoga bi se u Karlobagu povodom Dana općine trebao održati tradicionalni turnir u čast osnivača i dugogodišnjehžg predsjednika Šahovskoga kluba Karlobag i Šahovskog saveza Ličko senjske županije Mladena Kukine.

N.L.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom