O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Fundraising u službi stvaranja zajedničkih vrijednosti neprofitnog i poslovnog sektora

1/1
Fundraising u službi stvaranja zajedničkih vrijednosti neprofitnog i poslovnog sektora
Fundraising u službi stvaranja zajedničkih vrijednosti neprofitnog i poslovnog sektora
Objavljeno: 14-09-2023

OTOČAC - Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac organizira edukaciju o temi Fundraising u službi stvaranja zajedničkih vrijednosti neprofitnog i poslovnog sektora, koja će biti održana 20. rujna s početkom u 12 sati.

Predavanje se uživo može pratiti u velikoj dvorani HGK – Županijske komore Otočac ili online u realnom vremenu putem platforme MS Teams.

Fundraising je način da organizacije započnu i razvijaju svoj odnos s donatorima (građanima i tvrtkama) kako bi dodatno ojačale društveni utjecaj organizacije, vidljivost u javnosti te povećale svoju financijsku održivost. To je organizacijski proces osmišljen da poveže postojeće i nove donatore s razlogom postojanja organizacije, misijom, ciljevima i rezultatima te vizijom budućnosti. U fundraisingu fokus je na ulozi koju donator ima u ostvarenju misije organizacije.

Ciljevi edukacije su povećati znanje sudionika o fundraisingu i izgradnji fundraising kulture organizacije, osvijestiti sudionike u ulozi fundraisinga za uspješno djelovanje organizacije (u javnosti i unutar organizacije) i potaknuti sudionike na aktivnosti društveno odgovornog poslovanja i jačanja poduzetničkog duha za opće dobro.

Sadržaj edukacije obuhvatit će principe i tehnike fundraisinga, povezanost između fundraisinga i filantropije, razmjenu vrijednosti i spremnost organizacije za fundraising  te poticanje društvenog odgovornog poslovanja.

 

Predavač je Mladenka Majerić, društvena poduzetnica koja se bavi fundraisingom i menadžmentom neprofitnih organizacija.

Prijava sudjelovanja je obavezna putem Digitalne komore, najkasnije do 18. rujna.

M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom