O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Potpisani ugovori za prijevoz učenika osnovnih škola

1/1
Potpisani ugovori za prijevoz učenika osnovnih škola
Potpisani ugovori za prijevoz učenika osnovnih škola
Objavljeno: 01-09-2023

GOSPIĆ – Jučer su potpisani govori za prijevoz 602 učenika osnovnih škola kojima je županija osnivač. Župan Ernest Petry je u ime osnivača 12 osnovnih škola na temelju provedenog otvorenog postupka javne nabave za uslugu prijevoza učenika potpisao ugovore s Autotransom d.d. Cres i Prijevozničkim obrtom Josipa Kneževića, Mukinje (voditelj zajednice ponuditelja: Prijevoznički obrt Josip Knežević, Mukinje i Obrt za prijevoz putnika Velebit tours, Donji Kosinj).

Vrijednosti potpisanih ugovora je 1.236.300  eura. To su Ugovori grupa I., II. i III. U I. grupi potpisan je ugovor s Autotransom Cres koji pokriva područje Karlobaga, Senja i Novalje. Vrijednost toga ugovora iznosi 284.580 eura s PDV-om.

Ugovor II. odnosi se na prijevoz učenika na širem području Plitvičkih jezera i te usluge u vrijednosti od 422.838 eura s PDV-om obavljat će Prijevoznički obrt Josip Knežević iz Plitvičkih jezera.

Ugovor III. obuhvaća prijevoz učenika na području Kosinja. Vrijednost ovog Ugovora iznosi 528.930 eura s PDV-om i izvršavat će ga Prijevoznički obrt Josipa Kneževića i Velebit tours iz Donjeg Kosinja prevozeći učenike s područja Perušića, Brinja, Kosinja, Otočca i Lovinca.

 

Navedeni ugovori sklopljeni su na 12 mjeseci i vrijede do 31. kolovoza 2024. godine.

M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom