O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Poniznost je najveća snaga moćnih commandosa

1/8
Poniznost je najveća snaga moćnih commandosa
Poniznost je najveća snaga moćnih commandosaPoniznost je najveća snaga moćnih commandosaPoniznost je najveća snaga moćnih commandosaPoniznost je najveća snaga moćnih commandosaPoniznost je najveća snaga moćnih commandosaPoniznost je najveća snaga moćnih commandosaPoniznost je najveća snaga moćnih commandosaPoniznost je najveća snaga moćnih commandosa
Objavljeno: 31-07-2023

UDBINA - U vojarni “Josip Jović” u Udbini je u četvrtak održana svečanost završetka Temeljne obuke za specijalna djelovanja Zapovjedništva specijalnih snaga Hrvatske vojske.

Pripadnici ZSS-a koji su uspješno završili obuku, uz svjetlost baklji izrekli su commando molitvu, nakon čega su im uručene diplome, zelene beretke i commando znak, čime je elitno društvo specijalnih snaga dobilo pojačanje.

Ministar obrane Mario Banožić uputio je čestitke novim commandosima kazavši kako commando znak uz vrhunske sposobnosti i vještine, donosi i veliku odgovornost.

Naime, nakon selekcije pripadnici na Temeljnoj obuci za specijalna djelovanja prolaze individualno osposobljavanje kroz temeljne i napredne vještine, obuku preživljavanja i temeljnu padobransku obuku. Slijedi obuka za djelovanje u timovima, a potom i Commando obuka, koja je finalni i najzahtjevniji dio Temeljne obuke za specijalna djelovanja i obuhvaća obuku u ekstremnim uvjetima.

MO/M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom