O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Odigran 1. Memorijalni nogometni turnir Marin Ćaćić

1/1
Odigran 1. Memorijalni nogometni turnir Marin Ćaćić
Odigran 1. Memorijalni nogometni turnir Marin Ćaćić
Objavljeno: 21-06-2023

LIČKI OSIK - NK „Croatia 92“ je pod pokroviteljstvom Hrvatskog nogometnog saveza i uz potporu Nacionalnog parka Plitvička jezera organizirala 1. Memorijalni nogometni turnir koji je posvećen tragično preminulom Marinu Ćaćiću. U goste je stigla HNK“Rijeka“ sa svim trenutno raspoloživim igračima izuzev reprezentativaca.

Turnir je počeo posjetom posljednjem počivalištu Marina Ćaćića gdje su obitelj i predstavnici klubova položili cvijeće i zapalili svijeću uz nazočnost brojnih prijatelja.

Turnir su otvorili domaćin Nogometni klub Croatia 92 i Hrvatski nogometni klub “Rijeka, gdje je prema očekivanjima pobijedila Rijeka s 5 : 0. U drugoj utakmici susreli su se Hrvatski nogometni klub Rijeka i Maritos, Rijeka je pobijedila s 2 : 0. I konačno, odigrana je utakmica između Nogometnoga kluba Croatia '92 i Maritosa, završivši pobjedom Croatije 2 : 1.

Za najboljeg igrača je proglašen Prince Ampem,  Luca Butković je proglašen najboljim strijelcem zbog dva postignuta pogotka, najboljim vratarom proglašen je Mihovil Petrlić iz Nogometnoga kluba Croatia 92.

M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom