O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Proslavljen Dan civilne zaštite

1/2
Proslavljen Dan civilne zaštite
Proslavljen Dan civilne zaštiteProslavljen Dan civilne zaštite
Objavljeno: 03-03-2023

JASTREBARSKO - U Logističkom centru u Jastrebarskom u srijedu je proslavljen Međunarodni dan civilne zaštite i Dan civilne zaštite Republike Hrvatske. Tom prigodom vojni biskup Jure Bogdan predvodio je misu za sve poginule i preminule pripadnike Civilne zaštite u vojnoj kapelici sv. Fabijana i Sebastijana.

Na misi je sudjelovao i ravnatelj civilne zaštite Damir Trut sa suradnicima i pripadnicima civilne zaštite. Poslije mise, biskup je imao molitvu i blagoslov spomen-ploče za sve poginule i preminule pripadnike civilne zaštite.

U nastavku programa obilježavanja potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović i ravnatelj civilne zaštite Damir Trut održali su prigodne govore čestitavši svim okupljenim djelatnicima civilne zaštite njihov Dan.

U sklopu svečanosti pojedinim djelatnicima uručene su godišnje nagrade, priznanja i zahvalnice za izniman doprinos u pružanju pomoći. Pohvalnice su uručene i 41 pripadniku modula za urbano traganje i spašavanje Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite koji su bili u Turskoj nakon razornih potresa.

Na završetku obilježavanja upriličena je pokazna vježba operativnih snaga civilne zaštite.

IKA/M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom