O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Dodijeljeni Suncokreti ruralnog turizma

1/2
Dodijeljeni Suncokreti ruralnog turizma
Dodijeljeni Suncokreti ruralnog turizmaDodijeljeni Suncokreti ruralnog turizma
Objavljeno: 01-03-2023

OTOČAC - Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo”, jučer je dodijelila je 70 povelja i posebnih priznanja, u sklopu nacionalne nagrade Suncokret ruralnog turizma Hrvatske – Sunflower Award.

Ukupno je bio prijavljen 161 kandidat iz 18 hrvatskih županija, a po prvi put, pod pokroviteljstvom Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Hrvatske, pridružuje se i 16 prijavitelja iz Bosne i Hercegovine.

Iz grada Otočca brončanu povelju u kategoriji Aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru dobio je Velebit aktivnosti - Avantura na dohvat ruke, a je preuzeo vlasnik Denis Lončar.

Brončana povelja u kategoriji "Turistička seljačka gospodarstva" pripala je OPG-u Ramljak Zdeno - Wood Fairy iz Korenice, brončana povelja u kategoriji "tradicijska ruralna gastronomija" NP Plitvička jezera za Nacionalni restoran Lička kuća, u kategoriji "Aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru" brončanu povelju dobio je i Pustolovni centar Rizvan City iz Gospića te posebno priznanje za moderan pristup očuvanju tradicije u kategoriji "Tradicijska (ruralna) domaćinstva" Turističko naselje Mrzlin Grad.

Eto tako su prošli kandidati iz Ličko-senjske županije.

M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom