O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Biskup Križić krstio blizance u Korenici

1/1
Biskup Križić krstio blizance u Korenici
Biskup Križić krstio blizance u Korenici
Objavljeno: 20-02-2023

KORENICA - Gospićko-senjski biskup Zdenko Križić pohodio je u nedjelju Župu sv. Jurja mučenika u Korenici. Predvodeći misno slavlje, biskup Križić krstio je blizance Franku i Karla, četvrto i peto dijete u obitelji Hrvoja i Danijele Kukuruzović.

Obraćajući se roditeljima krštenika, biskup im je čestitao na daru otvorenosti životu. - Dragi roditelji, čestitam vam na daru otvorenosti životu jer ste svjesni da su vam djeca najveći blagoslov i najveće bogatstvo. Mi slušamo kroz duže vrijeme o nekim ljudima iz Hrvatske koji su otišli u Kongo da posvoje djecu. Ide se tisućama kilometara da bi se posvojilo dijete jer je naša domovina siromašna djecom. Vidimo kako i te najsiromašnije zemlje ne daju lako svoju siromašnu djecu, jer bez obzira na svu bijedu u kojoj žive, oni su uvjereni da su im djeca najveće bogatstvo. Oni nam poručuju da ne dolazimo po njihovu djecu, i pitaju nas zašto nemamo svoje djece? Oni ne znaju koliko su kod nas jaki pokreti koji se gorljivo zalažu, ne za život djece nego za njihovu smrt, za abortuse. Djeca su budućnost. Bez njih budućnosti nema. Svakom narodu je vrlo izvjesna budućnost bez djece: to je nestajanje tog naroda sa lica zemlje - istaknuo je.

- Zahvaljujemo Bogu za sve obitelji koje se ne boje života, nego vole život. Život će im za to uzvratiti. Ne trebaju se bojati. Neka dragi Bog prati svojim blagoslovom ovu djecu i ovu obitelj, a Crkva se danas raduje svojim novim članovima jer po krštenju ove djece Crkva nam postaje i brojnija i svetija - zaključio je biskup Križić.

IKA/M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom