O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Završna konferencija projekta Promjenom za bolju budućnost

1/1
Završna konferencija projekta Promjenom za bolju budućnost
Završna konferencija projekta Promjenom za bolju budućnost
Objavljeno: 14-02-2023

GOSPIĆ - S ciljem širenja svijesti o važnosti društvenog poduzetništva, kojim se jačaju kapaciteti samog društvenog djelovanja pa samim time i vrijednosti zajednice, u pripremi je završna konferencija projekta Promjenom za bolju budućnost. Ova konferencija će biti održana  16. veljače (četvrtak) u KIC-u u 17 sati.

Ovaj projekt je zaživio pod okriljem tvrtke Outward Bound pustolovina j.d.o.o. iz Velikog Žitnika, koja se bavi provođenjem programa iskustvenog učenja u prirodi. U svom radu i programima ova tvrtka se vodi vrijednostima odgovornosti, hrabrosti, suradnje i suosjećanja. Djeluje kao turistička agencija čiji je osnivač udruga koja, razvijajući sustavnu suradnju sa školama diljem Hrvatske i Europe te potičući i odrasle na osobni razvoj putem iskustvenog učenja u prirodi, počiva na načelima društvenog poduzetništva.

Na konferenciji će biti predstavljeni rezultati dvogodišnjeg projekta Promjenom za bolju budućnost, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali.

 

L.Š.V./M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom