O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Adrijana Burić najljepša djevojka u narodnoj nošnji

1/5
Adrijana Burić najljepša djevojka u narodnoj nošnji
Adrijana Burić najljepša djevojka u narodnoj nošnjiAdrijana Burić najljepša djevojka u narodnoj nošnjiAdrijana Burić najljepša djevojka u narodnoj nošnjiAdrijana Burić najljepša djevojka u narodnoj nošnjiAdrijana Burić najljepša djevojka u narodnoj nošnji
Objavljeno: 18-06-2022

OTOČAC - Sinoć u Gackom pučkom otvorenom učilištu u Otočcu, na 16. izboru za najljepšu djevojku u narodnoj nošnji i najoriginalniju mušku narodnu nošnju u sklopu 22. smotre folklora u Otočcu, članica KUD-a "Dangubice" Kuterevo Adriana Burić osvojila je titulu najljepše djevojke u narodnoj nošnji.

FD Otočac sudjelovalo je na 16. Izboru najljepše djevojke u narodnoj nošnji i najoriginalnije muške narodne nošnje 22. Smotre folklora Otočac 2022.g. Folklorno društvo Otočac predstavljali su Domagoj Matasić i Valentina Sertić. Valentina je po ocjenama stručnog povjerenstva osvojila prestižnu titulu prve pratilje i ostvarila daljnje natjecanje na državnoj Smotri izbora najljepše Hrvatice na Brodskom kolu 2023.g.
 
Članovi HKUD "Široka Kula "Martina Ćaćić osvojila je titulu druge pratilje, a Ivan Starčević nagradu za najoriginalniju narodnu nošnju.
 
I.B.
Podijeli novost na društvenim mrežama!