O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Uspješan vikend barkanovaca u Sutivanu i Lovincu

1/4
Uspješan vikend barkanovaca u Sutivanu i Lovincu
Uspješan vikend barkanovaca u Sutivanu i LovincuUspješan vikend barkanovaca u Sutivanu i LovincuUspješan vikend barkanovaca u Sutivanu i LovincuUspješan vikend barkanovaca u Sutivanu i Lovincu
Objavljeno: 02-06-2022

OTOČAC - Gotovo 250 brdskih biciklista iz nekoliko zemalja prijavilo se na ovogodišnje, peto izdanje brdsko-biciklističkog maratona 'Uvati Vitar' u Sutivanu na Braču. Ovaj događaj suorganizirali Turstička zajednica općine Sutivan, Općina Sutivan i tim magazina Biker, uz snažnu podršku općine i brojnih volontera. Manifestacija je održana od 27. do 29. svibnja na tri već dobro znane 'vjetrovite' staze, Bonacu od 20 km, Vitar od 43 km i najdužu i najizazovniju Buru od 75 km.

Na stazi dužine 43 kilometra nastupio je Hrvoje Mudrovčić te s vremenom 2:07.59 ostvario pobjedu u kategoriji Muškarci Masters te drugo mjesto ukupno na navedenoj stazi.

Nedjelja je bila rezervirana za kružnu, XCO utrku Cvituša u Lovincu koja je bila bodovana za Kup Hrvatske u cross country biciklizmu. Lovinac je ugostio ukupno 26 vozača. U kategoriji Sport pobjedio je Alen Marić koji je samim tim donio prve bodove u kup natjecanjima u sezoni 2022.

BK Barkan/M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom