O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Ubio srnjaka pa očekuje novčanu kaznu

1/1
Ubio srnjaka pa očekuje novčanu kaznu
Ubio srnjaka pa očekuje novčanu kaznu
Objavljeno: 16-05-2022

GOSPIĆ - Policijski službenici Policijske postaje Gospić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 66-godišnjim Gospićaninom kojega se sumnjiči da je 15. svibnja u lovištu na predjelu zvanom Mačkova bara, grad Gospić, lovačkom puškom za koju posjeduje oružni list, odstrijelio srnjaka bez pisanog dopuštenja lovoovlaštenika za lov. Puška i oružni list su uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta oduzeti, te će zbog lova bez pisanog dopuštenja lovoovlaštenika Državnom inspektoratu biti upućena obavijest o počinjenomu prekršaju.

Na području Policijske uprave ličko-senjske tijekom proteklog vikenda evidentirane su četiri prometne nesreće.

Tri prometne nesreće su s tri lakše ozlijeđene osobe, a dogodile su se na području Donjeg Lapca, Korenice i Karlobaga. Jedna je s materijalnom štetom i dogodila se na području Gospića.

Tijekom proteklog vikenda provedene su i preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđeno je 45 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 10 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.

Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je jučer u Otočcu kod 34-godišnjaka (1,33 g/kg).

Najveća utvrđena brzina kretanja od 221 km/h izmjerena je u jučer na autocesti između čvora Gospić i odmorišta Janče kada je 63-godišnji Norvežanin upravljao osobnim automobilom. On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja strane vozačke dozvole na području Hrvatske u trajanju od 1 mjeseca.

PU ličko-senjska 

Podijeli novost na društvenim mrežama!